Úplne rozbitá cesta smer cintorín Ružinov - Čučoriedková

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 28. mája 2013

p. Starosta, kedy mienite zapaltat diery na spominanom useku?
Je to nehorazne ako si automobili nicia napravy. Je to nebezpecne, pretoze ma minule zrazilo skoro auto, ako sa vyhybalo jame. Pritom vodica uplne chapem.

11. apríl 2013

MiŠa

Vo Vrakuni je starostka nie starosta :)
11. apríl 2013

Peto

To nie je podstatne, je plateny z nasich dani( podielovych) a to je otras. To ze starsotka chce premenovat cintorin Ruz na Vrakuna ok, ale nech je tam aj pekna pristupova cesta..... Je to otras
11. apríl 2013

Anonym

asi tak ale bohuzial vytlky su po celom slovensku a su aj cesty este s horsim savom
11. apríl 2013

Peto

To nie je mozne.Nech sa starostka zobudi,pretoze to je neuveritelne co sa deje na tych cestach. Teraz sa modlia aby opat snazilo a mali sa na co vyhovarat :)
11. apríl 2013

anonym

Tto cesta je v katastrofalnom stave denne tade jazdim a ta znacka co tam je 40 je uplne zbytocna kedze sa da tade ist maximalne 20, fakt by niekto z kompetentnych uz sa mohol pohnut kde su tie miliony eur co Bratislava dostala na opravu ciest?
15. apríl 2013

peter

Tato cesta je uz niekolko rokov v dezolatnom stave, ba priam sa nepamatam, kedy bola normalna
28. máj 2013

Jakub

Prosím, zmeňte zodpovednosť na Magistrát hl. m., lebo z MČ Vrakuňa mi odpísali:
„Ta časť komunikácie patri hl. mestu. Kde chodí MHD je to cesta II tr. MČ spravuje cesty III tr. A to je prípad Čučoriedkovej.“
10. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet na poškodený povrch vozovky na Čučoriedkovej ulici. Odstúpili sme ho na príslušné oddelenie správy komunikácií s požiadavkou o zaradeni do plánu opráv.
Vzhľadom na rozsah a množstvo poškodených ciest po zimnom období samospráva hl. mesta venuje veľkú pozornosť opravám povrchov ciest a opravám výtlkov, k čomu pomôže aj finančný príspevok od VÚC a od Vlády SR. Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zverejňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link:
http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).
Aj napriek uvedeným príspevkom však nebude možné v plnej miere opraviť všetky poškodené cesty v hl. meste, preto mesto ďalej hľadá spôsob financovania opráv komunikácií. Hlavné mesto má v správe celkovo takmer 400 km ciest, ktoré spolu tvoria cca 4 milióny m2.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
18. november 2013

Pali

Dobrý deň, prosím v akom stave je naplánovaná oprava tejto cesty? Vyskúšajte si tadiaľ prejsť, aby ste videli v akom je stave. Nehovoríme pritom o jednom výtlku ale o sérii niekoľkých obrovských dier, z ktorých každá ohrozuje bezpečnosť cestnej premávky. Od poslednej správy uplynulo niekoľko mesiacov, zatiaľ sa nič nestalo a ďalšia zima sa blíži. Ďakujem.
26. november 2018

Ružinov - Prievoz

Dobrý deň,
Cesta dostala komplet nový povrch vozovky.
Ďakujem za vyriešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania