Aktualizovať podnet
Znečistené cesty a chodníky

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Znečistené cesty a chodníky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rusovce

Vyriešený
meno
FERO 18. januára 2017

Vážený pán starosta Rusoviec!
Nič proti koňom, ale arogancia ich jazdcov je už neznesiteľná. Povinnosť psíčkarov pri odstraňovaní psích výkalov sa v podstate dodržuje. Milovníci koní - jazdci však predvádzajú dennú neúctu voči všetkým obyvateľom, pozrite si najmä Gaštanovú alej v Rusovciach ako je koňmi znečistená, cestičky lesoparku a dokonca aj lávka cez kanál (priložené foto). Pán starosta, dokedy budete tolerovať ich neúctu k ostatným občanom? Kôň robí svoju potrebu hocikde, ale prečo to po svojich miláčikoch aj neočistia?

19. január 2017

atómové digitálky

Myslím ,že pán starosta ti neodpovie .Do konca volebného obdobia,drží bobríka mlčanlivosti.
21. január 2017

fero

... a naši "milovníci koní" na nás ďalej pokojne s..ú! (foto 21.1.2017)
08. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Znečistenými cestami sa zapodievala komisia na ochranu verejného poriadku. Na základe ich odporúčania sme sme zaslali upozornenie jazdeckému klubu na nedodržiavanie čistoty a poriadku, ktorý je vedený na území MČ Bratislava-Rusovce. Pokiaľ nepríde k náprave, MČ pristúpi k umiestneniu zákazovej značky B12 (zákaz vjazdu jazdcov na koňoch) na ulicu Gaštanová alej. Výzvu na kontrolu dodržiavania čistoty sme zaslali aj na PZ SR a Mestskú políciu.

MÚ MČ Bratislava-Rusovce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania