Zanesene a prepadnute kanalizacne vpusty

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Dusan 16. apríla 2013

Na Kolibe, ktora je na kopci a odvod povrchovej vody z cesty a chodnikov je dolezita su pozanasane kanalizacne vpusty a voda sa potom vali dole az na Karpatsku. Niektore vpusty su prepadnute aj 15cm pod povrchom vozovky a ked sa im cyklisti, ktori chodia na Kamzik vyhybaju nebezpecne ich ohrozuju obiehajuce auta. Zazil som tam, ze ma obiehajuce auto spetakom nabralo do lakta!!! Je to nezodpovedne takto nechavat veci spustnut....

17. apríl 2013

Marek Tettinger

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. Podľa informácie z investičného oddelenia je daná komunikácia v správe magistrátu.
S pozdravom

Marek Tettinger
hovorca BANM
07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Odstupujeme ho na príslušné oddelenie správy komunikácií, ktoré zabezpečí očistenie kanalizačných vpustov na Hlavnej ulici u dodávateľa v najbližšom možnom čase.


Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
28. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vyčistenie odtokových vpustov na Podkolibskej, Hlavnej a Jeséniovej ulici je objednané na jún 2013, objednaná je aj opravu prepadnutých vpustov.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
20. apríl 2014

Ľudmila Orbanová

Dobrý deň, došlo k náprave? Nie je to tu uvedené a samotnému Magistrátu by vylepšilo hodnotenie komunikovať vyriešené podnety.
12. jún 2014

Karol Bujaček

Myslím, že ten rozpadnutý kanál je na fotke v aktualizácii (hádam podľa tvaru obrubníku a podobne). Nedávno tam niekto niečo prerábal a asfaltoval. Kde sa nachádza druhý vpust neviem, nedokážem to z fotky určiť. Vedel by poradiť autor podnetu?
29. júl 2014

Kravec J.

Informácia z Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s.:
Dobrý deň.
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s. spravuje iba okrúhle kanalizačné poklopy. V prípade, ak ide o dažďové vpuste (mriežkovaný poklop), je potrebné sa obrátiť na príslušného správcu komunikácie. Vo všeobecnosti má na starosti cesty 1. a 2. triedy Magistrát a cesty 3. a 4. triedy má na starosti príslušná mestská časť. V prípade ak sa jedná o upchatú verejnú kanalizáciu, tak je potrebné obrátiť sa na náš dispečing na telefónne číslo 0800 121 333.
Ďakujeme za porozumenie.
28. júl 2019

Martin Uváček

Vpusty v tejto časti ulice boli vymenené a sú už zarovno s cestou. Myslím že vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania