Nebezpečná Štúrova ulica

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lukáš 17. apríla 2013

Chcel by som upozorniť na hrozný stav Štúrovej ulici. Nenachádzajú sa tu len výtlky ako vo zvyšku Bratislavy, ale na viacerých miestach sú hlboké diery! Prvá diera je pri priechode pre chodcov pri Šafárikovom námestí, ďalšie dve (možno je ich aj viacej) sú na chodníku na tej strane ako je napr. kaviareň Shtoor. Samozrejme žiadam o opravu, ale hlavne ich nejako zabezpečte! Ani jedna nie je zabezpečené a hocikto si na nich môže minimálne vyvrtnúť členok!

18. apríl 2013

Peter Oravec

Niektoré diery v chodníkoch sú zabezpečené, nejaký dobrák do nich strčil kus kartónu.
18. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy miestneho úradu. Štúrova ulica je v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, ktorý sa ako správca stará aj o opravu cesty. Váš podnet sme preto preposlali kompetentným pracovníkom na Magistrát so žiadosťou o nápravu.

Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

07. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Odstupujeme ho na príslušné oddelenie správy komunikácií s požiadavkou o zaradenie do harmonogramu opráv.

Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zverejňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).

Po ťažkej a dlhej zime mesto zaznamenalo výrazne väčší nárast výtlkov než po minulé roky. V havarijnom stave, v akom sa ocitli cesty v meste, bolo treba urýchlene zaplátať najväčšie diery, aby nedochádzalo k ujmám na zdraví alebo na majetku. Na operatívne riešenie havarijnej situácie mesto investovalo doteraz takmer 130 tisíc Eur a za prvé 4 mesiac tohto roka sa opravilo 8500 výtlkov.

Od tohto týždňa sa intenzívnejšie začnú realizovať komplexnejšie - tzv. technologické opravy, ktoré sú drahšie a časovo náročnejšie. Mesto už ukončilo zameriavanie a pasportizáciu úsekov, ktoré je potrebné opraviť frézovaním a kladením nových asfaltových vrstiev vozovky. Niekde pôjde len o menšie opravy so zarezávaním, niekde o rozsiahlejšie opravy celých úsekov.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
06. jún 2013

Lukáš Borčin

Ubehol už mesiac a cesta sa ešte viac prepadla a je pekne vidieť, že sa nejedná o výtlk, ale je podmytá. Úsek je samozrejme neoznačený...
03. október 2013

Lukáš Borčin

Už je to cca mesiac opravené.
12. február 2018

Martin U

celá ulica bola opravená. takéto diery tam už nenájdete

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania