Zbytočná značka na Židovskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Igor 22. februára 2017

V strede Židovskej ulice "padajú cyklisti z neba", začína tam obojsmerná cyklistická cesta. Po 100 metroch síce narazia na modrú tabuľu s prikázaným smerom ale tá je adresovaná len 1 majiteľovi garáže (a ešte turistom ktorým kazí fotky). Naozaj zbytočný luxus.

22. február 2017

Igor

Zbytočná značka

značka pre 1 majiteľa garáže?
07. marec 2017

batman

Pan Igor, Vas by som asi odporucil na preskusanie v autoskole. Pred tym ako uverejnite takyto podnet si radsej nastudujte vyhlasku. Znacenie B2 s doplnkovou E16b znamena ze do jednosmernej komunikacie moze v protismere vojst cyklista. Nie je to ziadna "obojsmerna cyklisticka cesta" a neviem preco by mali " cyklisti padat z neba".
07. marec 2017

Igor

...a to znamená presne to isté čo ja hovorím, že cyklisti môžu jazdiť v oboch smeroch.
Vzhľadom na to že značka je umiestnená 100m od začiatku ulice tak ak nepadajú z neba, tak potom môžu už len zo zeme vyliezať Poznáte tretiu možnosť? To všetko je v pešej zóne - ak by takúto značku niekto umiestnil pod Michalskou bránou - smer Michalská-Ventúrska ulica tak by to bolo normálne?
14. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Značka nie je nadbytočná. Začína tam zjednosmernený úsek Židovskej a doplnková tabuľa umožňuje cyklistom jazdiť v oboch smeroch. Značka je namieste a takto bola schválená v dopravnej komisii magistrátu.
15. jún 2017

Igor

Modrá značka s bielou šípkou nemá nič spoločné s cyklistami ! Podnet pvažujem za nevyriešený
19. jún 2017

batman

Pán Igor. Prosím vráťte vodičský preukaz.
19. jún 2017

Igor

Prečo by som mal vrátiť vodičský preukaz ? Za to že som poukázal na to že v strede ulice je zbytočná modrá značka s bielou šípkou (C3) adresovaná jedinému majiteľovi garáže? Že táto značka kazí vizuálne vzhľad ulice aj fotky turistom ? Myslíte si že tento majiteľ garáže si napamätá keď vychádza von z garáže ktorým smerom je východ z ulice?
Na Mikulášskej ulici je 10 garáži a našťastie ani jedna značka C3. Nevidím dôvod na to aby Źidovská ulica mala takúto značku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania