Úzka cestička pri Chorvátskom ramene

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Nacbo Ynmynona 07. marca 2017

Prosím o rozšírenie kapacitne nevyhovujúcej cestičky pri chorvátskom ramene, alebo nejaké iné riešenie, aby sa cyklisti a chodci nestretali na takom malom priestore. Fotka vznikla mimo špičky. Ďakujem.

09. marec 2017

Michal

Súhlasím s podnetom. Prosím aj pridať nočné osvetlenie.
10. marec 2017

Juraj

Osobne si myslim, ze cyklocesta je dostatocne siroka na to, aby sa na nu zmestili 2 osoby vedla seba v kazdom smere. Problem nastava vzdy, ked ma nejaka skupinka potrebu zabrat celu jej sirku. Vzajomna ohladuplnost a deliaca prerusovana stredova ciara je tam potreba. Nocne osvetlenie je dobry napad, aj ked treba brat ohlad na vtactvo, ktore pri vode prespava.
11. marec 2017

Martin

Dovolím si rozšíriť žiadosť o informačné tabule vyzývajúce cyklistov na ohľaduplnosť a chodcov na maximálnu opatrnosť a bezpodmienečné nosenie reflexných prvkov v tme!
Ide o riadne označený chodník pre chodcov zdieľaný s cyklistami, čo samozrejme nič nemení na zúfalo nedostatočnej kapacite a nepochopiteľne chýbajúcom osvetlení. Oboje spôsobuje non-stop celý rok ťažkosti všetkým ľuďom, ktorí sa tadiaľ pohybujú. Mesto ma rozpracované projekčné práce na 2. etapu električky spolu s kompletným cyklochodníkom pozdĺž trate, takže cyklisti dostanú lepšiu alternatívu a väčšina cyklodopravy sa tam presunie, ak to magistrát samozrejme celé nedomrví a stavba sa vôbec niekdy rozbehne. Existujúci chodník sa už nemá zrejme kam rozšíriť, resp. vyžadovalo by si to rozsiahle zásahy do svahov. Namiesto toho by sa ale dala zvýšiť kapacita dostavbou spevnených chodníkov na oboch stranách brehov ramena...
11. marec 2017

Michal

Možno by tam nezaškodilo vyznačiť piktogramy chodcov a cyklistov so šípkami, aby vedeli po ktorej strane chodníka sa majú pohybovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania