Autá blokujú vstup k obchodom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

Pre obchodnym domom v Raci btw. pri miestnom urade blokuju auta nonstop vstup k banke, ci obchodom. Cely priestor pred uradom je velmi zanedbany a nemysli na chodcov:(

12. marec 2017

Jardo Mladší

nedávno riešené.....dali kvetináč.....tu je výsledok.
13. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pre usporiadanie parkovania na parkovisku medzi úradom a obchodným centrom zabezpečil Miestny úrad Bratislava – Rača v roku 2010 vyznačenie parkovacích miest. Následne boli osadené stĺpiky na zabezpečenie voľného pohybu chodcov, ktoré však boli po krátkom čase vylomené pravdepodobne nepozornými vodičmi áut. Z toho dôvodu umiestnil úrad kvetináče v časti medzi komunikáciou a vyznačeným parkoviskom, aby bol zabezpečený voľný pohyb chodcov, viď foto č. 3 v podnete. Prípad zaparkovaného auta, ktoré stojí tak, že zadná časť vozidla je temer na hlavnej ceste, je ukážkou arogancie vodiča, na ktorého je potrebné volať políciu, nakoľko nielenže bráni voľnému pohybu chodcov, ale zabraňuje aj vo výhľade motoristom, ktorí vychádzajú z parkoviska na hlavnú cestu.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
13. apríl 2017

Martin V

Ale ze su pekne v jednej linii tie kvetinace. Resp. betonove zabrany, lebo ziadne kvetiny/rastliny v nich nevidim. A to su priamo pred miestnym uradom..... je to zvlastny pristup nas vsetkych k takymto detailom. A to bol p.Pilinsky (alebo mozno este je) kandidatom strany zelenych ak sa nemylim.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania