Výtlky, výtlky a zase výtlky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Rastislav Kulich 24. apríla 2013

Bratislavske cesty su stale v dezolatnom stave tato fotka je len malym criepkom mozaiky. Ja aj dalsi moji dvaja znami bud rozsekly na dierach v ceste pneumatiku alebo dokonca poskodili disky. Vcera som tu mal Viceprezidenta Google a musel som sa hambit za cesty. Tento stav je absolutne nepripustny. Napriek tomu ze je uz druhy tyzden dostatocna teplota na kvalitne opravy, nevidim, ze by sa situacia vyraznejsie zlepsovala.

25. apríl 2013

Stevo

Skoda reci, sme na Slovensku a v rebricku za Albanskom, Rwandou... a dalsimi rozvojovymi krajinami. Ale hlavne, ze zijeme v "metropole" :D Je to krasny priklad potemkinovskej dediny... Bohuzial peniaze su uz rozkradnute, dan za motorove vozidla sa plati, ale ucel minutia je iny ako cesty, stadion za 90 mil s hotelom... a pod. Keby sa tu nekradlo tak extremne vo velkom, mohli by sme byt vsetci spokojni... co uz, sme na SR a stav ciest krasne ukazuje moralnu a ekonomicku vyspelost krajiny. Cestam zdar!
13. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Ulica Mlynské Nivy je v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy a mestská časť opätovne požiadala magistrát, aby zabezpečil opravu komunikácií v centre mesta, ktoré má v správe. Staré Mesto spravuje cesty III. a IV. triedy, s ich opravami začalo ihneď po skončení zimy.

S pozdravom,


Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania