Zničená zeleň na Medzilaboreckej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Nacbo Ynmynona 31. marca 2017

Pravdepodobne parkujúce autá zničili zeleň na Medzilaboreckej 15. Prosím o obnovu zelene a o aspoň dočasné osadenie zábran, kým sa tráva spamätá. Ďakujem.

22. august 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet.

MU Bratislava Ružinov
29. január 2018

Nacbo Ynmynona

Kedy prebehne obnova zelene a budú osadené zábrany voči arogantným vodičom?
12. február 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.
Ďakujeme za podnet.

Máme v pláne riešiť túto záležitosť umiestnením dočasných zábran z prírodného kameňa.

S pozdravom

Kancelária starostu
24. apríl 2018

Miroslav

Chcel by som sa informovať na stav uvedeného podnetu, kedže do dnešného dňa sa situácia vôbec nezmenila, ale rapídne zhoršila(viď. fotky z 01/2018).
To už si tu môže každý robiť čo chce? O cvhíľu sa bude parkovať už len na trávnatých plochách, resp. na tom čo z nich zostane...
Na uvedenej ulici by sa malo parkovanie vyriešiť zrušením už dlhšiu dobu nefunkčného pieskoviska, výmenou podkladu pod existujúcimi park. státiami a natiahnutím čiar pre jednotlivé park. miesta.
Ale to by musela samospráva Ružinov aj niečo robiť, zaujímať sa o problémy svojich obyvateľov a nie len odpisať, že ďakujú za podnet...

29.3.2017 - podnet založený
22.8.2017 - odpoveď MÚ Ružinov: "ďakujeme za podnet."
29.1.2018 - dopyt na stav podnetu
12.2.2018 - Kancelária starostu Ružinova: "Ďakujeme za podnet. Máme v pláne riešiť túto záležitosť umiestnením dočasných zábran z prírodného kameňa."
02. máj 2018

Miroslav

04. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

MČ Bratislava-Ružinov v danej veci koná.
Objednala osadenie kameňov, dodávateľ v krátkom čase zákazku zrealizuje.

S pozdravom

Kancelária starostu
28. február 2019

Miroslav

MČ Bratislava-Ružinov v danej veci koná...
- pred nedávnom akurát zmizlo pieskovisko, kde namiesto neho bol dovezený štrk, ale dodávateľ od mája 2018 pravdepodobne nestihol ešte zákazku zrealizovať, keďže veselo sa tam naďalej parkuje a jazdí cez trávnaté plochy, resp. čo z toho zostalo...
21. október 2020

Nacbo Ynmynona

Dobry den,
namiesto slubovanej dodavky kamenov tam niekto vybudoval asi provizornu "prijazdovu cestu", aby takto podporil arogantnych vodicov, co nicia zelen. Podla fotky im ale ani to nestaci a zelen je nicena aj napriek tejto pochybnej stavbe.
Je tato stavba legalna? Ak ano, tak na zaklade coho vychadza MC v ustrety vandalom? Ako a kedy planuje MC riesit tuto situaciu?
Dakujem
29. december 2020

Martin

Medzilaborecká-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Poprosim o trvale vyriesenie tohto nekonecneho problemu... V nedavnej minulosti bola vytvorena strkova cesta pre pristup vozidiel na parkovisko avsak "niektorym" ani to nestaci, resp. kvoli zle zaparkovanym vozidlam to nasledne auta obchadzaju a jazdia po travniku... Ziadam teda o osadenie stlpikov, resp. navozenie tazkych skal ako zabranu v jazde vozidiel po, uz byvalej, zeleni. Zaroven o upravu povrchu, ktory auta utlacili a vzniklo z toho toto nevzhladne bahenisko, od ktoreho je pravidelne znecistovana aj cestna komunikacia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania