Nerešpektovanie značenia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Lubica 12. apríla 2017

Nerešpektovanie dopravného značenia, autá sa vyhýbajú tesne pri garážach a vchodoch do brány dá sa s tým niečo spraviť?

25. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetov obyvateľov Znievskej ulice č.13 až č.19, boli na nevyužitom chodníku zriadené kolmé parkovacie státia a miestnou úpravou cestnej premávky dopravným značením bola obojsmerná komunikácia upravená na jednosmernú komunikáciu (pri zriadení kolmého státia nepostačovali parametre komunikácie pre ponechanie obojsmernosti).

Navrhneme preto, aby bola približne v strede úseku komunikácie doplnená ďalšia dopravná značka B2 - Zákaz vjazdu (pre vodičov vychádzajúcich z kolmých státí, ktorí pozabudli že sú na jednosmernej komunikácii) + požiadame o zvýšený výkon dohľadu Mestskú políciu hlavného mesta.



mestská časť BA-Petržalka
26. február 2018

Lubica

Už je to 10 mesiacov a zatiaľ sa nič nezmenilo a ľudia tu jazdia ako keby bola cesta obojsmerná.
23. máj 2018

Lubica

Stále si tam tie autá jazdia ako chcú, asi sa čaká na nejaké nešťastie, mestských policajtov som tam za vyše roka ani nevidela.
07. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Nakoľko zvýšený výkon dohľadu Mestskej polície nezaistil zlepšenie bezpečnosti v cestnej premávke na Znievskej ulici, pristúpime k prerokovaniu navrhnutého dopravného značenia s Krajským dopravným inšpektorátom KR PZ v Bratislave.
V prípade vydaného súhlasu, zabezpečí správca komunikácie jeho osadenie. Nie je však zárukou, že realizácia doplňujúceho dopravného značenia, zabezpečí dodržiavanie pravidiel cestnej premávky vodičmi vozidiel, ktorí už ani doteraz osadené dopravné značenie nerešpektovali.


Mestská časť Bratislava-Petržalka
09. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Neevidujeme ďalšie podnety k danej problematike.
Podnet považujeme za uzavretý.
Kto? Referát komunikácie

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania