Chodniky na Hubeneho

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Na Hubeneho ulici su brutalne rozbite chodniky, ktore su dobre akurat na zlomenie nohy. Tieto fotky su odfotene na dlzke cca. 20 metrov oproti skole. Prosim, konecne ich opravte!

15. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

začiatkom marca absolvoval starosta Rače spolu so zástupcami hlavného mesta obhliadku stavu chodníkov v Krasňanoch, kde dôrazne upozornil na ich katastrofálny stav. Hlavné mesto, ktorý je správcom týchto chodníkov, uvoľnil časť financií na ich opravu, ktorá by sa mala uskutočniť tento rok. Rača nemôže opravovať niečo, čo jej nepatrí. Zástupca našej mestskej časti môže akurát apelovať na správcu chodníkov, aby ich opravil. A to starosta Pilinský aj urobil a robí pri každej príležitosti na pôde hlavného mesta.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
03. jún 2017

Radoslav Letavaj

vazená p. Miklankova,

pan starosta sa naposledy chvalil, ze vybojoval navyse peniaze z magistratu prave na opravu chodnikov Hubeneho a Cyprichova. Tvrdil ze do rozpoctu na rok 2017 boli dodatocne schvalenie financie.
Mohli by ste uverejnit, kedy teda mozme ocakavat tieto opravy? alebo sa pocka do obdobia tesne pred volbami?

dakujem
05. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Opravy chodníkov v mestskej časti Bratislava - Rača sa budú realizovať počas letných mesiacov. Z finančných prostriedkov vyčlenených na tento účel sa plánuje aj oprava chodníkov na uliciach Cyprichova a Kadnárová.

Čo sa týka chodníkov na Hubeného ulici, ich stav evidujeme a lokálnu opravu plánuje hlavné mesto realizovať v druhom polroku 2017.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavym
07. apríl 2019

Martin Uváček

Chodníky na Hubenéhp boli opravené v rokoch 2017-2018.
Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania