Cesta do DNV v dezolátnom stave

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Adam 18. mája 2017

Dobrý deň.

Žiadam kompetentných aby sa pozreli na problém najviac využívanej cesty v smere do Devínskej Novej Vsi od Hornbachu (viď. obrázok ). Táto cesta je v katastrofálnom stave, stále tam pribúdajú nové výtlky a okraje cesty sa prepádávajú čo spôsobuje nebezpečné situácie pre vodičov ale aj cyklistov.

Vzhľadom na to ,že toto je cesta najviac využívana do DNV bolo by patričné keby sa cesta KOMPLETNE obnovila. Tým nemyslím bezvýznamné plátanie dier ale kompletné postupné vymenenie a zároveň ak to je možné aj rozšírenie cesty + pridanie cyklochodníka (miesta tam je dosť)

Ono totiž akosi sa zabudlo na túto cestu. Hlavne ,že od Hornbachu po Bory je cesta pekné ale za Hornbachom ako keby neexistoval svet.

Za odpoveď vopred Ďakujem.

02. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Oprava tohto úseku komunikácie je zaradená v pláne opráv v tomto roku - od napojenia Eisnerovej ulice, smer Dúbravka.

Čo sa týka návrhu o pridaní cyklochodníka, v súčasnosti nie je jeho vybudovanie v pláne, nakoľko sa realizujú iné naprojektované cyklotrasy.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavym
02. jún 2017

Adam

Dakujem za odpoved.

Dufam len ,ze sa oprava bude vykonavat plosne a to vymenou vozovky na celom useku a nie len platanie dier na par usekoch.

Kazdopadne sa uz teraz tesim.
03. október 2017

Michal Horváth

neveril som vlastnym ociam ze ten tankodrom sa opravil. vdaka bohu po 100rokoch! treba sa poďakovať ked sa urobi nieco dobre. avsak, usek ktory zostal neopraveny, nemohli sa aspon zaliat vytlky? ked nieco robim, tak aspon poriadne. ci?
10. október 2017

Adam

Dobry den,

1.10 bola odovzdana opravena cast cesty do uzivania. Za co musim podakovat.
No chcem sa magistratu opytat preco sa kompletna oprava cesty nepotiahla az po kruhac pri hornbachu? (cervene vyznacene na obrazku) a taktiez preco nieje opravena cesta od kruhacu pri Glavici po zaciatkom opraveneho useku? Takto je sice fajn ,ze polovicu cesty mame ako v 21. storoci no druha polovica je este z cias davno minulych tj. rozbita, same vytlky, hlucna... Prosim o vyjadrenie magistratu ci sa s dokoncenim cesty planuje nakolko v povodnom ich vyjadreni to tak vyznieva : "Oprava tohto úseku komunikácie je zaradená v pláne opráv v tomto roku - od napojenia Eisnerovej ulice, smer Dúbravka."

Dakujem
24. jún 2018

Adam

Bez odpovede samospravy....admin ?
26. jún 2018

Odkaz pre starostu

MMB bol vyzvaný k reakcii na tento podnet. ďakujeme za upozornenie.

Juraj Hurný
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania