Zamestnanci DPB fajčia na zastávke Karlova Ves

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený

Zamestnanci DPB pravidelne fajcia v priestore nastupista zastavky elektriciek Karlova Ves. Fotka z 29.05.2017, 8:40. Ziadam DPB, aby okamzite zabranilo akymikolvek prostriedkami svojim zamestnancom fajcit na zastavkach, kde ublizuju vsetkym ostatnym ludom, ktori su nuteni tam cakat. Zaroven ziadam DPB, aby zabranili vseobecne fajceniu na zastavkach. napriklad instalaciou kamier.

30. máj 2017

AdPo

No fajn. A kto sa na tie kamery bude pozerať? Viete si reálne predstaviť kamera na každej zástavke?
31. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet!
veľmi nás mrzí, že práve naši zamestnanci, ktorí by mali byť príkladom pre ostatných cestujúcich porušili zákaz fajčenia na zastávkach MHD.
Váš podnet sme preposlali na príslušné oddelenie, kde boli vodiči napomenutí a opätovne poučení, že na zastávkach MHD je v zmysle zákona o ochrane nefajčiarov zákaz fajčiť. V prípade opakovaných porušení uvedeného zákona tam budeme posielať mestskú políciu, aby priestupky riešila.
DPB sa snaží vylúčiť fajčenie v priestoroch zastávok MHD aj nad rámec zákona o ochrane nefajčiarov, preto napríklad nepodporujeme akékoľvek aktivity smerujúce k inštalácii popolníkov, o to viac nás mrzí toto chovanie jednotlivcov.


odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
31. máj 2017

Ignác gwsssc

AdPo, nemusi nikto pozerat, staci nahravat zaznam. Cestujuci, ako napriklad ja a Vy, radi upozornia DPB ktory posunie podnet policii.
31. máj 2017

AdPo

A polícia s tým urobí čo? Nič, pretože sa tým jednak nebude nikto zaoberať a druhá vec spočíva v tom, že dotyčnému postačí povedať, že to nie som ja na tom zázname a vec ide do stratena. Dôkazné bremeno by totiž bolo na strane polície.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania