Lúčny porast kam sa len pozriem

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Cyprichova a okolie bez kosenia...ako na lúke

01. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská časť Rača má vypracovaný časový aj priestorový harmonogram kosenia. V prvom rade kosíme, ktoré sú v našej správe či majetku. Magistrátne alebo súkromné plochy kosíme len v takom rozsahu, aby tráva nepresahovala do chodníkov. Zároveň pravidelne vyzývame vlastníkov pozemkov na pokosenie a úpravy pozemkov v zmysle zákona. Mestská časť skoro denne urguje magistrát hlavného mesta Bratislavy na kosenie ich pozemkov, poslali sme im mapu s vyznačenými pozemkami a žiadali sme ich o zaslanie časového harmonogramu kosenia v Rači. Na základe toho magistrát prisľúbil, že svoje pozemky na našom území pokosí.

Tieto pozemky patria magistrátu, preto podnet presmerujeme tam.

S pozdravom



Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
01. jún 2017

Juraj

Tusil som, ze v tomto bude problem. Na jednej strane je to pochopitelne, len je zvlastne, ze spominate len Magistrat, pritom dalsim vlastnikom nepokosenych pozemkov je Teleservis. Dufam, ze tych urgujete tiez. Zda sa, ze si budeme musiet obstarat kosacky. Podporujem tymto takyto pristup, ale kym nedate riadne pokuty, nic sa nezmeni.
03. jún 2017

Radoslav Letavaj

a mohli by ste ten ich plan, teda terminy kosenia zverejnit? Alebo Vam staci iba ze ano pokosime a viac to uz nesledujete? odfajknute, poslali sme dalej??!!!
13. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po niekoľkonásobnom urgovaní, boli predmetné pozemky pokosené pracovníkmi Magistrátu hl. mesta.

S pozdravom,

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania