Zdemolované detské ihrisko na Dudvazskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý

Prosíme vas o oplotenie z jednej časti ihriska o opravu schodiska a o opravu schodov na smyklavke. V nočných hodinách sem chodia bandy vyrastkov, narkomanov a romov, ktorý demolujú detské ihrisko rušia nočný klud, pijú alkohol vulgárne sa vyjadrujú. Ak z jednej strany uzavriete vstup tam kde su zdemolované schody zabránite tym priamy vstup na ihrisko a s psychologického hľadiska im znemožnite priamy únik. V letných časoch nie je mozne mat otvorene okna kvôli hluku.

13. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Opravu poškodených schodov hradu zabezpečia VPP pracovníci tunajšieho miestneho úradu. S opravou schodov, ako aj s vybudovaním oplotenia predmetného detského ihriska sa neuvažuje. V prípade vandalizmu, rušenia nočného kludu, je potrebné ihneď kontaktovať Mestskú políciu na tel. č. 159, resp. Štátnu políciu na tel. č. 158, ktoré sú oprávnené vo veci konať.

s pozdravom
Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
14. jún 2017

Katarína Kačmarská Hrušovská

Oprava schodov ktoré su súčasťou prístupu na detské ihrisko sa neuvažuje? Bezpečnosť ne je dôležitá? Koho zaujíma posledné detské ihrisko v Biskupiciach? Hlavne že pred miestnym úradom je na detskom ihrisku oplotenie, čisté a bezchybne! Políciu voláme a ich reakcia je pol hodinová a neurobia nic iba ich upozornia. Kým polícia pride uz su vandali preč. Takze jedine co nám ostáva je si to opäť spraviť sami. Dakujeme miestnemu úradu, že sa stará!
20. jún 2017

Tomasko

Kacka co by si este nechcela. Ich nezaujima , ze si tam odkladaju (odovzdavaju ) fet. Ak by to niekoho zaujimalo, tak pravdepodobne v nejakych medzierkach to maju pozastrkovane (A skuste sa pozerat hore). Ich nezaujima ani to ze tam neplnolety slopu. Ich nezaujima ani ze sa tam promenaduju bezdaci od TESCA za kolajnice Kde maju svoje GETO (ved to je na strane Vrakune) a ze seru pod okna. Ze trtkaju na travniku pri Dvojkriznej. Ich zaujima len ich kobercek. Tu (a to nie len v Biskupiciach - aby som nekrivdil p. Vandriakovi). Tu nezaujima nikoho nic. Lebo zakon je taky a oni/ony sa riadia iba zakonom. To , ze na travniku su strieakcky , nie je problem ref. ŽP. To je problem niekoho ineho . Ale tu nebude komunikovat nikto sam od seba. A co sa tyka tohto , vobec nedakujem MU. HOWK
05. marec 2018

Katarina

Dobrý deň opäť sa obraciam na vás keďže sme v riešení, prišli sme nič nerobenim k tomu, že z ihriska je Pentagon, narkomani, hulici a iná zberba sem chodia na svoj obed, raňajky aj večeru. Co tak nainštalovať kameru ako majú na podzahradnej???
12. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Kontrolu hracieho prvku na detskom ihrisku vykonajú v najbližších dňoch pracovníci miestneho úradu, kde po kontrole určia opravu poškodených častí, resp, v prípade značného poškodenia pristúpime k odstráneniu hracieho prvku.

s pozdravom
Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
12. marec 2018

Katarina

Jasne zrovnat ho so zemou, na čo by bolo detské ihrisko? Pre narkomanov, na ktorých mám volať 158.
13. marec 2018

Tomasko

Pan vandriak: to ihrisko nie je ten hlavny problem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania