Toalety bezdomovcov priamo pri rušnej križovatke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Andy Sebastian Morávek 21. júna 2017

Priamo v priestore križovatky Trnavskej cesty a Bajkalskej si za skrinkami so zariadením na prenos a transformáciu elektrickej energie urobili bezdomovci, predávajúci Nota Bene TOALETY pod holým nebom. Chcem zdôrazniť, že nemám nič proti ľuďom bez domova a už vôbec nič proti predajcom tohto časopisu. Naopak - som jeho pravidelným kupujúcim a snahu o zárobok touto formou u týchto ľudí veľmi rešpektujem. Ale toto miesto sa stalo postrachom a som presvedčený o tom, že nie len pre mňa. Nechutný pach rozkladajúcich sa fekálií, šíriaci sa spoza predmetných skríň najmä v teplejšom období, je šialený. Nakoľko neďaleko bývam, okolo tohto miesta chodím na nákupy viackrát do týždňa. Chodiť po opačnej strane cesty by síce bolo istým "riešením", ale zrejme nie tým skutočným.

20. august 2017

andy sebastian morávek

Toalety bezdomovcov priamo pri rušnej križovatke

Nedá mi ináč než ZOPAKOVAŤ: Priamo v priestore križovatky Trnavskej cesty a Bajkalskej si za skrinkami so zariadením na prenos a transformáciu elektrickej energie urobili bezdomovci, predávajúci Nota Bene TOALETY pod holým nebom. Chcem zdôrazniť, že nemám nič proti ľuďom bez domova a už vôbec nič proti predajcom tohto časopisu. Naopak - som jeho pravidelným kupujúcim a snahu o zárobok touto formou u týchto ľudí veľmi rešpektujem. Ale toto miesto sa stalo postrachom a som presvedčený o tom, že nie len pre mňa. Nechutný pach rozkladajúcich sa fekálií, šíriaci sa spoza predmetných skríň najmä v teplejšom období, je šialený. Nakoľko neďaleko bývam, okolo tohto miesta chodím na nákupy viackrát do týždňa. Chodiť po opačnej strane cesty by síce bolo istým "riešením", ale zrejme nie tým skutočným.
22. september 2017

andy sebastian morávek

musim napisat, ze ma v negativnom zmysle FASCINUJE, ze sa tymto podnetom nikto nezapodieva. sme hlavnym mestom jedneho zo statov EU a tolerujeme smradlavy zachod priamo v jednej z najrusnejsich krizovatiek, na skok od centra mesta...
30. október 2021

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
30. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania