Preriedenie konárov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
katarina kupculakova 21. júna 2017

Dobry den,

chcela by som Vas poprosit o prestrihanie konarov na 2ch mohutnych stromov v byt.dvore na Bartoskovej 5 a 7, ktore uz vobec neprepustaju ziadne slnecne luce do bytov na Bartoskovej 7. Byvame na 1poschodi a mame pocas dna tmu v byte a musime svietit. Susedia pod nami este horsie.
Prosim ak je to mozne, co najsetrnejsi zasah do stromov, lebo su krasne, no bohuzial naozaj potrebujeme dostat do bytu aj troska slniecka :)
Dakujem za pochopenie, bohuzial neda sa mi pridat obrazok, lebo je primoc velky
Kulichova

22. jún 2017

Anonymný užívateľ

Katarína, pravdepodobne ide o tieto dva stromy:
27. jún 2017

katarina kupculakova

Ano, dakujem presne sa jedna tie dva stromy, 1 je na konci dvora Bartoskovej 5 a druhy je na zaciatku dvora BArtoskova 7. Presne ako ste naznacili.
Taktiez ak mozem poprosit, vo dvore mame na pravej strane garaze a na konci pri poslednej garazi velmi prevysaju konare zo stromu susedneho dvoru - myslim, ze je to morusa. Konare vacsionou uz iba zospodu olamujeme, lebo velmi zle sa tam parkuje s autami. Pomohol by setrny zasah z vasej strany ako nase ciastocne olamovanie.

Dakujeme :)
27. jún 2017

Anonymný užívateľ

Pani Katarína, to tam nie je nikto schopný zobrať nožnice na konáre a potom ich šetrne odstrihnúť? Že ich kvôli vašim autám barbarsky olamujete sa naozaj zle číta. :-(
28. jún 2017

katarina kupculakova

bohuzial asi nema....este tie konare su vecne hodene na zemi....ja taktiez nemam ani len rebrik do priestoru a ani zahradne velke noznice = v byte som toto zatial nepotrebovala.
Ale budem velmi rada, ak by niekto dosiel s naradim a rada mu pomozem :)
28. jún 2017

Anonymný užívateľ

Bohužiaľ, každá bytovka má svojich barbarov.
19. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Po absolvovaní obhliadky zamestnancami oddelenia životného prostredia potvrdzujem, že podnet bol vyriešený.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania