Dlažba na Hviezdoslavovom námestí

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Peter Oravec 17. mája 2013

Dlažba na Hviezdoslavovom námestí sa nám dlhodobo rozpadáva a nikto s tým dlhodobo nič nerobí.

18. máj 2013

Marek

Doporucujem www.vytlky.sk , tam si odsledujete aj kedy bol Vas podnet vyrieseny.
18. máj 2013

Anonym

a tu si to neodsledujem?? podla mna je toto lepsie ako vytlky.sk
21. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Dlažba, na ktorú ste nás upozornili, sa nachádza na električkovej trati, ktorú spravuje Dopravný podnik a na Námestí Eugena Suchoňa pred Redutou, ktoré spravuje Magistrát. Staré Mesto už viackrát požiadalo Dopravný podnik i Magistrát o opravu poškodenej dlažby, napriek ubezpečeniam primátora a pracovníkov magistrátu je stav dlažby stále v kritickom stave. Váš podnet preto opätovne zašleme zodpovedným pracovníkom na Magistrát s požiadavkou o urýchlenú opravu.

S pozdravom,



Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

21. máj 2013

Peter Oravec

Pán Halán, prepáčte, ale tieto "posunovacie" odpovede už naozaj nikoho nezaujímajú. Občanom aj turistom je absolútne jedno, komu tie kocky patria. Ja viem, že už nebudete reagovať, pretože pre Vás táto vec Vaším "posunovacím" zásahom skončila. Ale predsa: To je taký problém tam poslať dláždiča, čo by tie kocky opravil za dva dni aj s cestou? Jasne, toto už bude naveky bez odpovede. Tak to tu funguje. So všetkým. Slovensko je jeden obrovský Absurdistan.
21. máj 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, pán Oravec,
pri takých odpovediach samosprávy, ako je odpoveď pána Halána, OPS mení zodpovednosť za riešenie podnetu a zároveň podnet preposiela príslušnej organizácii, v tomto prípade Magistrátu. Očakávame, že po zaistení nápravy tu bude zodpovedný pracovník magistrátu informovať verejnosť o náprave nahláseného problému.
21. máj 2013

Peter Oravec

Ďakujem za vysvetlenie (mimochodom, asi už všetci vieme, že Magistrát reagovať nebude, že?).
P.O.
21. máj 2013

Peter

Absolútna neschopnosť a nezáujem zo strany kompetentných. Pri tom sú tu často dosť opodstatnené podnety, na ktoré ľudia upozorňujú. Vlastne tak robia čiastočne prácu za iných. A nič z toho, lebo kompetentní dávajú od toho ruky preč. Ja verím, že mesto má nedostatok financií, lenže otázkou je, prečo je tomu tak.
Neviem čo robia na magistráte, ale vidno že už to tu nikto od nich nečíta, možno len keď majú podnet na koho hodiť.
21. máj 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, páni, chápeme vaše rozladenie aj pochybnosti, jednako by sme Vás radi požiadali o trpezlivosť. Situácia sa aj keď pomaly, ale predsa mení k lepšiemu. Podnetov, ktoré boli úspešne vyriešené, pribúda a veríme, že to aj pracovníkov Magistrátu povzbudzuje k rýchlejšiemu, na vyriešenie podnetov orientovanému prístupu. Bola by veľká škoda, keby nahlasovateľov podnetov súčasný zďaleka nie ideálny stav odradil od ich ocenenia hodnej činnosti v prospech všetkých obyvateľov hlavného mesta. Vďaka za pochopenie.
22. máj 2013

peter pan

treba tie kocky vyzbierat a skusit ich nahadzat do vestibulu budovy magistratu... alebo rovno im vytlct s nimi okna. mozno sa komepentni preberu.
22. máj 2013

Peter Oravec

Pre administrátora Odkazu: Ďakujem(e) za povzbudenie, ale... :-) Vaše tvrdenie, že "podnetov, ktoré boli úspešne vyriešené, pribúda", je pomerne závažné a chcelo by dôkaz. Napríklad nejakú štatistiku. Ja osobne (samozrejme, čisto subjektívne) mám pocit, že sa v tomto meste brodíme chaosom, neporiadkom, špinou, lajdáctvom, fušerstvom, nedokončenosťami, čím len chcete. Ten pocit je ešte oveľa intenzívnejší, ak sa človek vráti z nejakého zahraničného mesta či mestečka. Ale to je len môj osobný názor.
22. máj 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, pán Oravec,
ak Vás zaujímajú štatistiky vzťahujúce sa na riešenie podnetov, OPS ich priebežne uverejňuje na http://blog.odkazprestarostu.sk/. Vyjadrenie, že "podnetov, ktoré boli úspešne vyriešené, pribúda", je tiež subjektívne a opiera sa o riešenie podnetov zo strany Magistrátu v posledných mesiacoch - na konci roka 2013 uvidíme, či tento subjektívny dojem odpovedá skutočnosti.

A áno, súhlasím s Vami, že "v tomto meste sa brodíme chaosom, neporiadkom, špinou, lajdáctvom, fušerstvom, nedokončenosťami, ..." Keby to tak nebolo, pravdepodobne by nebol ani tento portál :).
22. máj 2013

Alojz

pripajam sa k petrovi. cele mesto je v dezolatnom stave a naozaj si nepamatam na takyto katastrofalny stav v minulisti. cez vikend som tu mal navstevu zo zahranicia a sli sme sa prejst do centra. uz dlhsiu dobu som nekorzoval a to co som videl bol zly sen a jedna velja hanba. cele korzo je porozbijane a chodec iba zakopava o dlazbu. hanba tomuto mestu a jeho predstavitelom, ktori len rozdavaju prazdne sluby a skeria sa nam do ksichtov. ked bude opat pred volbami, tak sa tesim opat na tie sluby a prazdne slova a mozno sa jedna vec na oko opravi, aby sa bolo cim pochvalit. Hanba primatorovi a starostom.
28. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Oprava dlažby na Jesenského ulici a Námestí Eugena Suchoňa prebiehala počas 24. a 25. týždňa. Dlažba v rámci koľajovej trate električiek je v správe Dopravného podniku Bratislava, ktorý bol tiež vyzvaný na nápravu.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
28. jún 2013

Peter Oravec

Áno, pán Papajčík, diery v dlažbe sú teraz inde. Je tam síce rovnaký chaos a neporiadok, ale diery sú inde, priamo medzi koľajnicami alebo pri koľajniciach. Z hľadiska efektu žiaden posun. Uľavilo sa Vám? Mne nie.
23. júl 2013

Peter Oravec

Stav zúfalý, zotrvalý. Naozaj, prosím, opravte to. Je to tam strašná hanba.
17. október 2013

Peter Oravec

Došlo k zásadnej zmene. S príchodom jesene sú tie jamy po dlažbe plné vody.
20. november 2013

Peter Oravec

Dobrá správa, dlažba na námestí je opravená. Odporúčam označiť ako vyriešené.
Ďakujem.
10. marec 2014

Peter Oravec

Aktuálny stav: dlažba sa na rovnakom mieste znova rozpadáva. Nový podnet? Ďakujem.
10. marec 2014

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, pán Oravec,
keďže pôvodný podnet bol vyriešený a teraz sa jedná o opätovné poškodenie dlažby, odporúčam zadať nový podnet s linkom na tento pôvodný podnet, ďakujem.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
03. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dlažba na nám. E. Suchoňa / Jesenského a Mostovej ulici sa opäť opravuje: https://www.facebook.com/Bratislava.sk/posts/1027134284016275

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
21. október 2015

Peter Vavro

Neopravovaná dlažba

Nie je to tak dávno, čo po prevzatí funkcie starosta Starého Mesta p. Števčík sa ospravedlnil všetkým Bratislavčanom a návštevníkom mesta za dlhodobo neupravovanú dlažbu na Hviezdoslavovom námestí. Dlažba na námestí bola v "relatívne" dobrom stave doslova niekoľko dní. Po týchto "šťastných" dňoch dlažba na Hviezdoslavovom námestí nemá opäť svojho správcu. Pán starosta Števčík - ako ste to mysleli so svojim ospravedlnením pred nástupom do funkcie?
26. október 2015

Peter Oravec

... a dlažba sa ďalej veselo rozpadáva. Tento podnet je tu už viac ako dva roky a NIE JE v riešení.
Mimochodom, pri tej automobilovej premávke na námestí sa rozpadu dlažby ani nie je možné moc čudovať.
26. október 2015

Peter Oravec

Mimochodom, pri tej automobilovej premávke na námestí sa rozpadu dlažby ani nie je možné moc čudovať.
09. november 2015

martin dubeci

Rozbita dlazba

smutny stav dlazby
12. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Informovali sme o Ňom správcu komunikácie , ktorý uviedol, že momentálna situácia nie je taká, ako na pripojených fotkách z roku 2013.Sú tam aj teraz drobné nedostatky, ale v minimálnom rozsahu.Z uvedeného sa nás týka len Nám. E.Suchoňa, ostatné patrí DPB a.s. -v koľajisku a Hviezdoslavovo nám. je MČ Staré mesto.
Situáciu nafotíme a odovzdáme a bude sa riešiť podľa finančných možností Magistrátu.


Oddelenie komunikácie a marketingu
10. marec 2016

Peter Oravec

Vážený pán administrátor OPS,
chcel by som sa spýtať, čo znamená status "v riešení" pretože som v pokynoch na Vašej stránke takýto status nenašiel.
Ďalej by som chcel konštatovať, že tento podnet je tu už skoro dva roky (!) a nedošlo pri ňom k žiadnemu riešeniu. Status "v riešení", bez ohľadu na to, čo vlastne pre Vás znamená, tak v tomto prípade stráca akýkoľvek zmysel. Samospráva tento podnet evidentne nerieši.
Prosím preto o označenie podnetu ako "neriešený".
Ďakujem.
14. marec 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, pán Oravec,

status V riešení, označuje stav podnetu na ktorý samospráva reagovala a uviedla, že sa podnetom bude zaoberať. Tento príslušný podnet sme opäť poslali samospráve, aby sa k nemu vrátili. Ak nedostaneme k podnetu odpoveď do 14 dní, tak mu bude automaticky priradený status Neriešený.

S pozdravom,

Jakub Kmeť
[email protected]
19. apríl 2016

Peter Oravec

Drobné opravy boli vykonané, ale mnohé diery ostali. Ako celok neriešené. Pán primátor, predsedníctvo sa blíži, nebolo by načim opraviť dlažbu aspoň tak po bratislavsky - potemkinovsky?
17. jún 2016

Peter Oravec

Aktuálny stav: väčšina dier je ako-tak opravené. Samozrejme, na námestí ostali nejaké tie diery a kopu kociek sa váľa kade tade. Bratislavská klasika. Tak neviem. Rozhodnite?
10. august 2016

Peter Oravec

Na Hviezdoslavovom námestí sú v dlažbe už zase diery. Magistrát ani Staré mesto nevedia tú dlažbu opraviť poriadne a nevedia ju udržovať. Takže neriešené.
31. október 2016

Peter Oravec

Na Hviezdoslavovom námestí sú v dlažbe už zase diery. Magistrát ani Staré mesto nevedia tú dlažbu opraviť poriadne a nevedia ju udržovať.
05. február 2017

Peter Oravec

Dlažba na Hviezdoslavovom námestí je stále rozbitá. Podľa starostu Starého mesta sa dlažba nedá opraviť. Veríte mu? Ja ani noc medzi očami.
16. február 2017

Peter Oravec

Len pre istotu:
Hráme sa tu na to, že tento podnet sa týka "priestoru za sĺpikmi", teda Jesenského ulice a nám. E. Suchoňa. Zodpovedný je magistrát.
Tento podnet:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/16726/dlazba-v-katastrofalnom-stave-na-hviezdoslavovom-namesti?ref=288679526514872398437041UowaJGqL84qqlr5Lz8qN7s9cKWWv
sa v zmysle tejto hry samotného Hviezdoslavovho námestia, resp. dlažby na ňom. Zodpovedné je Staré mesto.
Niežeby obidve časti neboli v rovnako zúfalom stave.
22. marec 2017

Peter Oravec

Pán starosta Števčík, nechcete sa začať starať aspoň o výkladnú skriňu Starého mesta, Hviezdoslavovo námestie?
22. marec 2017

Peter Oravec

Pán starosta Števčík, nechcete sa začať starať aspoň o výkladnú skriňu Starého mesta, Hviezdoslavovo námestie?
22. marec 2017

Peter Oravec

Pán starosta Števčík, nechcete sa začať starať aspoň o výkladnú skriňu Starého mesta, Hviezdoslavovo námestie?
03. apríl 2017

Roman Vass

Vybitá dlažba

Dobry den. Na Hviezd. nam. je oatovne vybita dlazba, ktora bola opravovana za podledny rok asi 2 krat. Je nacase to dat spravit niekomu, kto to vie robit, inak to je len plytvanie
03. apríl 2017

Peter Oravec

Pán Vass,
na stretnutí s občanmi dňa 22.11.2016 sa starosta Starého mesta p. Števčík vyjadril, že dlažba na Hviezdoslavovom námestí je neopravidteľná.
https://pedrooravec.blog.sme.sk/c/439753/ozivme-verejne-priestory-alias-slepota-stareho-mesta.html
Ja osobne mu neverím. Skôr je to tak, že ON ju nevie opraviť. Asi je čas na nového starostu.
15. máj 2017

Jochán

Rozpadávajúca sa dlažba na Hviezdoslavovom nám.

Dobrý deň, chcel by som nahlásiť rozpadávajúcu sa dlažbu na Hviezdoslavovom námestí ktorá sa rozpadáva už dlhší čas.
Žiadam kompetentných aby urýchlene zabezpečili opravu dlažby, začala sa totiž turistická sezóna.
18. máj 2017

peter

Znicena dlazba

Cele Hvizdko derave..
29. máj 2017

Michal

Rozbitá dlažba

Rozbitá dlažba na Hviezdoslavovom námestí teda nerobí dobrý dojem na turistov. A ak pôjde náhodou okolo Miňo Mazurek, môže byť nebezpečná.
31. máj 2017

Roman Vass

Zničená dlažba

Vypadana dlazba na asi najhlavnejsom namesti republiky
12. jún 2017

Adriana Martakova Hrickova

Dlažba na Hviezdoslavovom námestí potrebuje opraviť

Dlazba namestia je na mnohych miestach poskodena, po ulici sa pohadzuju zulove kocky do ktorych chodci zakopavaju! V dierach si mozu sposobit vyron! Konaju sa tu rozne podujatia a ludia namiesto na tribunu musia hladiet pod nohy... prosim o skoru napravu! Dakujem
21. jún 2017

Juraj

Hviezdoslavove Namestie

Asi 20 - 30 dier na Hviezdoslavovom Namesti.
21. jún 2017

Juraj

Hviezdoslavove Namestie 1

Asi 20 dier na Hviezdoslavovom namesti.
21. jún 2017

Juraj

Hviezdoslavove Namestie 2

Asi 20 - 30 dier Hviezdoslavove namestie.
16. júl 2017

Peter Oravec

Bez odpovede, bez zmeny, bez riešenia. Ivo tento portál ignoruje. A dlažba sa veselo rozpadáva.
16. júl 2017

Peter Oravec

Bez odpovede, bez zmeny, bez riešenia. Ivo tento portál ignoruje. A dlažba sa veselo rozpadáva.
17. júl 2017

Juraj Stodolák

Dlazba na Hviezdoslavovom namesti

Takto vyzeta centrum nasho hlavneho mesta uz roky..Je nepochopitelne, ze s tym mesto nic nerobi :(
26. august 2017

Peter Oravec

Bez zmeny. A kým sa tam bude takto môcť beztrestne parkovať, presne dovtedy tá dlažba bude rozbitá.
04. september 2017

Ignác gwsssc

Kopa dlažobných kociek a zdevastované mreže pri strome

Pri strome a priamo na kmeni stromu je skladka dlazobnych kociek. Spolu so zdevastovanym pokrivenym zelezom okolo stromu je to len otazka casu kedy vyhynie. Zadam o okamzite odstranenie skladky a upravu okolia stromu tak aby ho zeleza neposkodzovali a aby sa po nich dalo chodit.
13. september 2017

Peter Oravec

Bez zásadnej zmeny. Kým tam budú môcť vchádza autá a autobusy a takto parkovať, tak sa tá dlažba nebude dať udržať v poriadku. To je systémový problém.
20. november 2017

Peter Oravec

Bez zmeny.
05. marec 2018

Peter Oravec

Bez zmeny. Prosím o opätovné zaslanie podnetu zodpovednej samospráve.
07. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava
23. marec 2018

zita

Výtlk pri fontáne pred hotelom Carlton

Prosim opravit vytlk pri fontane pred hotelom Carlton na Hviezd. namesti. Vdaka
23. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dlažba sa dáva opravovať priebežne počas celého roka, neustále. Chýbajúca dlažba bude vypravená v dohľadnej dobe.

S pozdravom Oddelenie správy komunikácií. Hlavné mesto SR Bratislava.
23. marec 2018

Peter Oravec

Vážený magistrát,
nemusíte tú neustále rozsypanú dlažbu na Hviezdoslavovom námestí opravovať "neustále".
Urobte to iba raz, ale poriadne.
A ak to neviete urobiť poriadne, tak sa to niekde naučte.
Je to trápne, ak sa tá dlažba rozsype prakticky na tom istom mieste týždeň po Vašej fušerskej "oprave".
Alebo tam zakážte vjazd tým taxíkom a autám, ktoré dlažbu permanetne rozbíjajú na tých istých miestach. Alebo ten vjazd aspoň poriadne kontrolujte a sankcionujte.
Nie ste schopní ničoho...
18. apríl 2018

Peter Oravec

Kým bude Hviezdoslavovo námestie eldorádom bratislavskej taxikárskej mafie za tichého súhlasu mestskej a štátnej polície, tak dlažba na námestí nikdy nebude v poriadku.
18. apríl 2018

Peter Oravec

Bez zmeny.
Prosím o preposlanie aktualizácie podnetu samospráve.
23. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás opätovne informujeme, že dlažba sa priebežne opravuje a o taxikároch sú informované aj Mestská aj Štátna polícia - a priebežne zasahujú.

Ďakujeme za pochopenie a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
23. máj 2018

Peter Oravec

Za súčasného starostu Starého mesta Števčíka a primátora Bratislavy Nesrovnala s ich nechuťou a impotenciou systémovo riešiť divoké taxikárske parkovanie na Hviezdoslavovom námestí je tento podnet neriešiteľný.
Bez zmeny.
Prosím o preposlanie aktualizácie podnetu samospráve.
08. marec 2019

Peter Oravec

https://www.bratislavskenoviny.sk/aktuality/stare-mesto/53742-dlazbu-na-hviezdoslavovom-namesti-opravia
Z článku vyplýva, že dlažbu bude opravovať Staré mesto. Prečo je ako zodpovedný subjekt pri tomto podnete uvedený napriek tomu magistrát?
Pán hovorca Števove, klamete. Tá dlažba je kontinuálne v dezolátnom stave už minimálne šesť rokov, od vzniku tohto podnetu. Takže to, čo tvrdíte o stave dlažby po zime, je lož.
Prosím o preposlanie samospráve, t.j. Starému mestu aj magistrátu.
11. marec 2019

Peter Oravec

Magistrát šesť rokov ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie magistrátu.
11. marec 2019

Peter Oravec

Magistrát šesť rokov ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie magistrátu.
Pán admin, prečo sa tu nezobrazujú niektoré fotky? Ďakujem.
19. marec 2019

Peter Oravec

Z tohto článku:
https://www.bratislavskenoviny.sk/samosprava/53919-zahada-vyriesena-preco-dlazbu-na-hviezdoslavovom-namesti-opravili-a-poskodenej-o-kusok-vedla-sa-ani-nedotkli
vyplýáva, že Hviezdoslavovo námestie patrí pod Staré mesta a iba priľahlé Nám. E. Suchoňa patrí pod magistrát. Prečo je pri tomto podenete ako zodpovedný subjekt magistrát?
28. marec 2019

Martin

Vedľa platanou sa opäť rozpadá dlažba.
17. apríl 2019

Peter Oravec

Okrem kompletne zdemolovanej dlažby na námestí pred US-ambasádou sa dlažba rozpadáva už aj na iných miestach.
Prosím o preposlanie MnV Staré mesto.
19. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Juraj Hurný
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet sme preposlali TSSM. O výsledku vás budeme informovať.

Martina Štefániková, oddelenie komunikácie MÚ Bratislava - Staré Mesto
13. máj 2019

Peter Oravec

Staré mesto nie je schopné vyriešiť tento problém šesť rokov.
Prosím o preposlanie samospráve.
14. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
20. máj 2019

Martin

Stále nieje opravená.
29. máj 2019

Martin

Stále rovnaký stav.
04. december 2019

Martin

Vedľa Vianočného stromu je poškodená dlažba.
04. december 2019

Martin

Dlažba
19. december 2019

Peter Oravec

... na tej dlažbe stoja desiatky áut denne, teraz najmä policajti, ale aj autobusy. ... a na jar dá zase mesto opraviť dlažbu za peniaze od obyvateľov mesta... a na to nám samospráva zvýši dane... a tak to ide dokola.
Prosím o preposlanie samospráve.
19. december 2019

Peter Oravec

... na tej dlažbe stoja desiatky áut denne, teraz najmä policajti, ale aj autobusy. ... a na jar dá zase mesto opraviť dlažbu za peniaze od obyvateľov mesta... a na to nám samospráva zvýši dane... a tak to ide dokola.
Prosím o preposlanie samospráve.
09. január 2020

Peter Oravec

Divoké parkovisko na Hviezdoslavovom námestí/Námestí Eugena Suchoňa. Samospráva to dlhodobo roky ignoruje.
Prosím o preposlanie samospráve.
09. január 2020

Peter Oravec

Dlažba je stále rozbitá, mesto podnet ifnoruje. Prosím o preposlanie magistrátu.
07. marec 2020

Martin

Dlažba je na celom námestí poškodená.Kedy bude konečne opravená?
12. marec 2020

Peter Oravec

Zuzana Aufrichtová ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie Zuzane Aufrichtovej.
12. marec 2020

Peter Oravec

Zuzana Aufrichtová ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie Zuzane Aufrichtovej.
12. marec 2020

Peter Oravec

Zuzana Aufrichtová ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie Zuzane Aufrichtovej.
12. marec 2020

Peter Oravec

Zuzana Aufrichtová ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie Zuzane Aufrichtovej.
12. marec 2020

Peter Oravec

Zuzana Aufrichtová ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie Zuzane Aufrichtovej.
08. máj 2020

Martin

Na námestí je stále poškodená dlažba.
08. máj 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
09. jún 2020

Peter Oravec

Neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
20. júl 2020

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený podnet.
A kým sa tam bude takto môcť beztrestne kedykoľvek, teda 24 hodín denne a 7 dní v týždni, parkovať, presne dovtedy tá dlažba bude rozbitá.
Prosím o preposlanie.
22. júl 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. júl 2020

Peter Oravec

Dobrý deň.
Viac ako sedem rokov neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
23. september 2020

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
11. január 2021

Jerome

Hviezdoslavovo námestie-chodník-výtlk

pri SND
11. január 2021

Jerome

admin, toto je iny výtlk ako foto nad mojím prispevkom!
12. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dlažbu na Hviezdoslavovom námestí pravidelne opravujeme. Najbližšie sa opravy budú realizovať na jar. Ďakujeme za trpezlivosť.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
12. január 2021

Jerome

osem /8/ rokov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31. január 2021

Tomas Mahi

Hviezdoslavovo námestie-chodník-poškodená dlažba

02. február 2021

Peter Oravec

Dobrý deň.
Osem rokov neriešený a ignorovaný podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
13. marec 2021

Jerome

Hviezdoslavovo námestie-poškodená dlažba

dlažobné kocku pod stromom! A výtlk = jama
14. marec 2021

Jerome

admin, to, že ste dali tento podnet z r.2021 do r.2013 je viac ako divné---tieto zabery su z inej časti námestia...podnet zapadne prachom!!
27. apríl 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.
27. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
22. február 2022

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
22. február 2022

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
22. február 2022

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
28. február 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Martina
Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. máj 2022

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený a samosprávou ignorovaný podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
03. júl 2022

Tomas Mahi

Hviezdoslavovo námestie-cesta-poškodená dlažba

03. júl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. marec 2023

Peter Oravec

Dobrý deň,
neriešený, samosprávou ignorovaný podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
09. marec 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
14. september 2023

Peter Oravec

Neriešený podnet. 10 rokov.
Prosím o preposlanie.
14. september 2023

Peter Oravec

Neriešený podnet. 10 rokov.
Prosím o preposlanie.
17. september 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. december 2023

Peter Oravec

Neriešený podnet. 10 rokov.
Prosím o preposlanie.
23. december 2023

Peter Oravec

Neriešený podnet. 10 rokov.
Prosím o preposlanie.
27. december 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
24. marec 2024

Martin

Ďalšia poškodená dlažba.
25. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. apríl 2024

Martin

Hviezdoslavovo námestie-chodník-poškodená dlažba

Dlažba na Hviezdoslavovom námestí je na viacerých miestach poškodená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania