Vrak s neplatnou EK a TK

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Jakub 17. júla 2017

Dobrý deň, nahlasujem nepojazdné vozidlo pri Umelke a výjazde zo Starého mostu slúžiace ako reklamný pútač. Vozidlo má neplatné TK a EK a aj papuču.

18. júl 2017

Antoan

Auto s papučou pri Umeleckej záhrade

Toto auto s papučou tu stojí cca dva mesiace. Je zaujímavé , že ho už neodtiahli po takej dlhej doby. Ma na karosérii vyobrazený penzión. Takýmto spôsobom si robí reklamu čo je asi účel prečo tam stále stojí. buď je tá papuča vybavená alebo sa oplatí ta pokuta za túto reklamu.
Každopádne stojí na chodníku , kde je zákaz vjazdu a polícia mu to zjavne toleruje takú dlhú dobu čo vytvára pochybnosti o konaní kompetentných orgánov.
18. júl 2017

Jakub

Pokuta sa platí až vtedy, keď majiteľ chce papuču odmontovať. Očividne o auto nemá záujem, tak ho využil takto ako reklamný pútač a papuča ho netrápi.
01. august 2017

Ján

Auto s reklamou je už preč. Videl som ako ho premiestnili do dvora v umeleckej záhrade hneď z druhej strany plota ako stálo.
01. august 2017

Ján

Foto
01. august 2017

Jakub

Parádička. :)
12. august 2017

Antoan

Ináč ja som tento podnet dával počas mesiaca už pred vami 3 x a vždy mi bol administrátorom vymazaný! neviem prečo. Ani neviem ani dôvod dodnes. Naposledy pod číslom 42604, ktorý mi vypisuje dodnes, že čaká na overenie administrátorom.
22. august 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ako môžete vidieť, Váš podnet je priradený hneď ako prvá aktualizácia - keďže ďalšie dva podnety mali presne rovnaký obsah, nezverejňovali sme ich nanovo.

Vďaka za pochopenie,

s pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania