Vajnoria

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
M. 28. mája 2013

Dobry den, chcem sa spytat v akom stave je stavanie obchod.centra Vajnoria, ktore ma byt na kruhovom objazde oproti TNT . V plane stavitela je datum ukoncenia cca koniec roka 2013. Doteraz ziadne stav.prace nezacali. Je vystavba presunuta na neurcito? Zacne sa stavat tento rok?
Dakujem.

29. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Investorovi nákupného centra Vajnoria bolo na hlavnú budovu Stavebným úradom Mestskej časti Bratislava – Vajnory vydané stavebné povolenie v septembri 2012. Stavebné povolenie stráca platnosť, ak do dvoch rokov od jeho vydania nie je začaté s výstavbou.
Odporúčame Vám preto obrátiť sa s otázkou priamo na investora.



Ing. Ján Mrva
starosta
Mestská časť Bratislava – Vajnory
11. apríl 2014

Bruderova

Dobry den,
ako bude vyriesena infrastruktura, ked terajsi stav cestovania je niekedy aj 15minut v zacpe z Vajnor po Zlate piesky, a k obchodnemu centru bude cestovat viac ludi. Uprimne, neviem si to predstavit. Dakujem za odpoved.
16. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

obchodné centrum Vajnoria vrátane statickej dopravy má v projektovej dokumentácii riešené dva vstupy z komunikácie Rybničná – obchvat a z komunikácie ul. Pri starom letisku, tieto vstupy s dynamickou dopravou a priepustnosť okružnej križovatky posúdilo Hlavné mesto BA, ako správca a vlastník uvedených komunikácii. Ako podmieňujúcu investíciu musí investor vybudovať v časti okružnej križovatky bypass na zvýšenie jej priepustnosti.
Zaťaženie Roľníckej ulice a ul. Pri starom letisku je však spôsobené najmä tranzitujúcou dopravou z Chorvátskeko a Slovenského Grobu a Pezinka. K radikálnemu zníženiu dopravy príde až výstavbou nultého okruhu pri Šurskom kanály, kde tranzit smerujúci do mesta obíde Vajnory a teda aj križovatku s kruhovým objazdom .

S pozdravom

Ing. Zuzana Klaučová
Vedúca stavebného oddelenia
MČ Bratislava – Vajnory
07. máj 2014

Marian

Cela Vajnoria je jedna velka sprostosť. Nákupné centrum je predsa na Zlatých pieskoch a v Rači detto. To musia byť všade len centrá??? Prečo nebudujú pekné parky, s ihriskami pre deti a kaviarňou pod holým nebom??? Asi by sa peniažky nesypali za drahé nájmy, však???
16. december 2014

Lucia Horniakova

Presne tak. Tiez som velmi rozcarovana z tejto novej a zbytocnej stavby, ktora vznikla na ukor prirody.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania