Aktualizovať podnet
Dopravná situácia na ulici Pri mlyne

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Dopravná situácia na ulici Pri mlyne

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Peter 15. augusta 2017

Dobrý deň,

rád by som upozornil na nebezpečnú dopravnú situáciu na ulici Pri mlyne v okolí nájazdu na dialničný obchvat kde je smerom z Vajnor zákaz odbočenia vľavo. Na odstavnej ploche bola umiestnená betónová zábrana, ktorá však bola v posledných dňoch odsunutá - autá sa tam chodia točiť a pri čakaní na odbočenie spôsobujú kolóny, ktoré zasahujú až do železničného priecestia.

15. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešenie tohto podnetu vyžaduje komunikáciu s orgánmi štátnej správy, prosíme o pochopenie a trpezlivosť.


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory
15. august 2017

Martin

Peter,
Odbočenie doľava na parkovisko - točňu je podľa vyhlášky legálne. Každý to využíva, prečo to chceš zakázať? Oveľa nebezpečnejšie je to, čo šoféri vyrábajú keď sa točia na benzínke Jurki.
Keď už sa obec Ivanka "postarala" o to, dokonca nechtiac, aby jej obyvatelia mali pekný príjazd na diaľnicu, a obec Vajnory to nedokázala (vybudovaním križovatky), tak nám aspoň nekaz možnosť takto tam bez pokuty odbočiť.
Zato naša obec vybudovala krásny kruhák pre obyvateľov Pezinka, Jura a Rače, na ktorom sa Vajnoráci nevedia zaradiť. Tam mali byť jednoznačne svetlá- semafor s tegulovaným dosvitom, dostatočne dlhým, aby sa v smere z Vajnor dostalo aspoň toľko áut, koľko z iných smerov. Bolo by po zápche vo Vajnoroch. Teraz z Vajnor prejde tak jedno auto na desať z iných smerov.
Nechaj nám točňu na diaľnicu.
15. august 2017

cestár

Vážení páni, musíte sa s Vašími požiadavkami obrátiť na Hlavné mesto SR Bratislava, pretože obe Vami uvádzané komunkácie sú v správe oddelenia správy komunikácií na magistráte. Kruhák nevybudovala obec Vajnory ale hlavné mesto SR Bratislava.
16. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet č. 43313 na portáli Odkaz pre starostu. Spevnená plocha je vo vlastníctve Národnej diaľničnej spoločnosti. V minulosti sme s NDS už problematiku zábrany úspešné komunikovali a spoločnosť betónové zábrany osadila. V tomto prípade sa na majiteľa znovu obrátime s požiadavkou na osadenie pevných zábran respektíve takých, s ktorými sa nebude dať hýbať.



Ing. arch. Ingrid Krumpolcová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory

17. august 2017

Michal Bordáč

Martin ako je nebezpečnejšie otáčanie sa cez Jurki pumpu?
Vď keď niekto stojí a dáva prednosť oprotidúcim vozidlám blokuje ostatným za ním prechod cez železničné priecestie.
Predsa je možné pokračovať po seneckej ceste a na obchvat sa pripojiť pri NAY Zlaté piesky.
17. august 2017

Martin

Je to porovnateľne nebezpečné, vodiči otáčajúci sa až za mostom si agresívne vynucujú možnosť otočenia sa, už som tam asi trikrát skoro nabúral, do nich, sú rovnako bezohľadní ako tí, čo držia kolónu až cez koľaje.
Ale, v zásade je to jedno, keď je to v kompetencii NDS. Ten panel tam totiž je, len je otočený. Keď ho otočia, nájde sa nejaký dobrák čo ho odtlačí...
A ešte jedna pripomienka, len tak odboku: napadá všetkých vás kritikov taká vec, že načo bol ten heliport vlastne vybudovaný? Napadá ma záchrana životov pri haváriach, a podobné účely. Neviem, myslím. Myslíte že by boli požiarnici a záchranari šťastní, keby im tam do vjazdu niekto buchol kus betónu?
Preto si myslím, že diskusiu či áno a či nie by nemal písať Peter, Martin alebo Michal, ale všetky dotknuté zložky, ktoré nikoho ani nenapadá osloviť....
24. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
betónová zábrana , ktorá znemožňuje vstup na odstavnú plochu už plní svoj účel.

Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania