Vyvrátena a zlomena zábrana na chodníku.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Miroslav 17. augusta 2017

Pri bytovom dome Kadnárova 30-32-34 je vyvrátena a vylomená zábrana na chodníku ktorá zabranuje prejazdu aut. Už tade chodia auta a vznikajú kolízne situacie. Je tam jama po zábrane a je možnosť vzniku úrazu. Tieto zábrany osádzala mestská časť a neviem kde je problém opraviť a nanovo osadiť tieto zábrany. Podnet tu bol daný už 3.7 a doposiaľ je neriešený.Písal so aj starstovi a nič žiadná odpoved.

20. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

odvalený stĺpik v najbližšom čase odvezieme a jamu zasypeme.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
22. september 2017

Miro

Žiadosť o znovu osadenie vyvalených stlpikov

Tento podnet sem dávam už 3 krátNa Kadnárovej boli na chodníku osadené zábrany abz tadial nechodili auta. Jednu niekto vylomil a rozbil. Druhá je vyvalená. Je tam jama a chodia tadiaľ auta. Namiesto toho aby to opravili tak to chcú odstráni. Sa nestačim čudovať.
25. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pracovníci úradu boli opätovne pozrieť na miesto uvádzané v tomto podnete. Pripájame fotografiu, z ktorej je vidno, že po chodníku, ktorý občan uvádza, nejazdia žiadne vozidlá, šírkovo by sa naň nezmestili a tak by tu bol už zdevastovaný trávnik.
Na ďalších dvoch fotkách sú červenými šípkami vyznačené trasy, kadiaľ majú obyvatelia obytných domov prístup s motorovými vozidlami. Tieto aj používajú. Preto nie je dôvod, aby mestská časť osádzala požadované zábrany.
Mestská časť však nemá námietky proti ich osadeniu, ale si ich musia osadiť obyvatelia domu, prostredníctvom svojho správcu.

S pozdravom


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
07. november 2017

Miro

Vyvalená zábrana proti autam na chodníku stále neopravené.

Na tento problém som upozornil prvy krát v júli, potom v auste a v septembri. V septembri mi bolo oznámene aj na tejto stránke že problém je vyriešený a zábrana znovu osadená .Do dnešného dna sa tak ale nestalo a stav je takýto.. Je to hamba vedenia Mestkej časti. Ako sú kontrolované vyriešenia problémov?
07. november 2017

Odkaz pre starostu

Vážený pán "užívateľ" Miro,

podnet ktorého aktualizáciu ste nám poslali bol už v minulosti riešený.
Ako MČ informovala dňa 25.9.2017. tieto zábrany boli osádzané pravdepodobne spoločenostvom vlastníkov bytov alebo ich správcom a MČ nemá námietky voči opätovnému osadeniu, preto by som Vás poprosil sa obrátiť na správcu príľahlého bytového domu.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
09. november 2017

Miro

Takže váženy tie zábrany osadzala MČ Rača. Keby ich osadzali vlastníci tak to je osadené poriadne a nebudem to dávať sem na stránku. Auta tade chodia nie pravidelne ale chodia. Túmapku ste podielali zbytočne normálny motorista vie kade má ísť.
S Pozdravom


Miro
09. november 2017

Miro

Ďakujeme vedieniu MU za ochotu, urobíme si brigádu a osadíme to naspäť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania