Poškodená príjazdová cesta na Veternicovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Zuzana 20. augusta 2017

Dobrý deň,

chcela by som požiadať mestskú časť Karlova Ves o opravu frekventovanej príjazdovej cesty na Veternicovej ulici č. 1 oproti garážovému domu, ktorú používajú rovnako motoristi ako aj chodci, nakoľko plynule prechádza v pešiu zónu. Výtlk je hlboký vyše 10 cm a široký cca 285 cm ako je možné vidieť aj na priložených fotografiách. Nedá sa obísť a prejazd touto cestou je náročný tak pre vodiča, ako aj pre auto, drží sa v ňom voda keď prší a je nebezpečný pre chodcov a to najmä v noci. Cesta je celkovo vo veľmi zlom stave, betón praská, po celej ceste sú ďalšie menšie nikdy neopravované výtlky a prepady.

Ďakujem veľmi pekne.

22. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, výtlky na príjazdovej sme zaznamenali. Pri najbližšej súhrnnej oprave výtlkov poškodený úsek opravíme.

S pozdravom

Bc. Michal Klaučo
oddelenie dopravy a životného prostredia

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk
12. júl 2018

Zuzana

Dobrý deň, podnet som napislala uz skoro pred rokom. Chcela by som sa opýtať kedy bude daný výtlk, ktorý sa iba viac prehĺbil aj tie ďalšie co vznikli budú opravené? Ja rozumiem tomu, že opravy sú finančne a časovo náročné, ale to aj liečenie zbytočných zranení a opravy áut. Uz skoro rok je stav podnetu v "riešení", smiem sa spýtať kedy plánujete súhrnnú opravu výtlkov a stav sa zmení na "vyriešené", cesta je opravená a bezpečná.

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
13. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

oprava cemento-betónovej platne sa bude riešiť výmenou za novú. Termín opravy je stanovený na júl, august 2018.

S pozdravom

Bc. Michal Klaučo
oddelenie dopravy a životného prostredia

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk
01. november 2018

Zuzana

Dobrý deň,

chcela by som Vás poprosiť o opravu prístupovej cesty ku garážovým domom na Veternicovej ulici. Začiatkom októbra prebehla oprava tejto cesty (najväčší výtlk v strede cesty bol opravený po vyše roku, odkedy som podala podnet na jeho opravu), ale horná časť prístupovej cesty zostala neopravená, čo úprimne nechápem, nakoľko, keď sa pozriete na priložené fotografie, veľmi zlý stav vrchej časti prístupovej cesty je očividný a stále sa zhoršuje. Neopravená zostala aj časť cesty, kde parkujú autá a stale sa viac a viac prepadá. Chcela by som Vás požiadať o nápravu a danú cestu dať opraviť,

Ďakujem veľmi pekne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania