Železná studienka- zákaz vjadzu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Antoan 20. augusta 2017

Na Železnej studničke - Cesta Mládeže je zákaz vjazdu bez povolenia. Cez všetko tam chodia autá aj napriek zákazu. Za hodinu čo som tam bol na výlete s rodinou som napočítal som 15 aut čo prešli okolo nás. Od Červeného mosta sú tri prevádzky občerstvenia čo sa rovná tri autá s povolením - výnimkou. Avšak tam chodí s výnimkou podstatne viacej áut. Pýtam sa na základe čoho dostanú ostatný výnimku čo tam nemajú čo robiť. Kto im to neoprávnene a za akých podmienok vydal ?
Takisto rybári majú výnimky. Na základe čoho? Veď tam chodí autobus MHD . Môžu ist verejnou dopravou takisto ako bežný občania. Takto sa nechráni životné prostredie.
Mestská polícia sa tam neukázala ani nepamätám a chodím tam dosť často. Asi to bude treba zase medializovať aby sa niečo urobilo.

05. september 2017

Robert Puk

Ani si neviete predstaviť koľko áut ma vybavený vjazd autom do lesa a tento zoznam nechce správa MLB zverejniť ani mestským poslancom.
02. apríl 2019

Peter

Pokial si dobre pamatam (bol som tam dost davno,,cca pred 4 rokmi,takze to moze byt uz inak,) ale pod zakazovou znackou je dodatkova tabula ktora zakazuje vjazd iba cez volne dni.Takze neviem pan Antoan kedy ste tam naratal uvedene vozidla,ale ked to bolo cez pracovny den tak je to v poriadku.
02. apríl 2019

Antoan

Už je zákaz aj cez pracovné dni a vjazd je len na povolenie. Je to od roku 2015. Chodí tam aj elektrický autobus po novom. Je to chránená krajinná oblasť (CHKO) 2. stupeň teda zvýšený režim ochrany. Podľa počítania Okresného úradu BA 3 tam denne narátali 100 až 300 aut denne čo má povolenku na vjazd , alebo bez povolenia. Teda aj zákaz sa ustavične porušuje aj napriek zvýšenej kontrole Mestskou políciou.
16. máj 2022

Martin Uváček

Treba po rokoch magistrátu pripomenúť tento podnet.
17. máj 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Alexandra
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. apríl 2023

Martin Uváček

Bez odpovede kompetentných, hoci si myslím, že situácia s vjazdmi sa za tie roky výrazne zlepšila.
07. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Vlado
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
19. február 2024

Martin Uváček

Asi je potrebné zmeniť zodpovednosť na Mestské lesy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania