Oprava ihriska na ulici Jána Smreka v DNV

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Roman 22. augusta 2017

Ihrisko na ulici Jana Smreka potrebuje udrzbu:
- samotne oplotenie ihriska treba opravit a natriet,
- opravu braniciek oplotenia,
- vycistenie pieskovisk a dosypanie piesku
- revizia, udrzba (nater) a oprava preliezok, ktore sa zacinaju pomaly rozpadat.

https://goo.gl/maps/P8QVADueGTq

23. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pred niekoľkými dňami boli ukončené revízie oprávnenou osobou všetkých ihrísk v Devínskej Novej Vsi,
postupne sa bude pristupovať k opravám a úpravám ihrísk.
Vami popisované ihrisko dopadlo ako jedno z najlepších, tak sa mu bude venovať trocha menej pozornosti, no príde k jeho úprave.
Čo sa týka piesku, tak ten sa vymieňa len raz do roka, pred začiatkom sezóny a to bude až na budúci rok.
Ostatné opravy budú vykonané až začiatkom septembra.


Ing. Karol Oreský
Vedúci oddelenia výstavby, dopravy a životného prostredia
Miestny úrad Devínska Nová Ves
Novoveská 17/A, 843 10 Bratislava
23. august 2017

Roman

Vazeny pan Oresky,
pozname ihriska v Devinskej a nemame pocit, zeby toto ihrisko svojim sucasnym stavom patrilo medzi najlepsie (ak ste nezaratali ihriska medzi domami, ktore su uplne znicene a nepouzitelne). Schatrala drevena konstrukcia ktora moze kazdu chvilu zlyhat kedze nebola udrziavana, chybajuce schodiky, zivotunebezpecne odpadavajuce zelezne konstrukcne prvky a mnozstvo ineho (vid http://bit.ly/2vnGzF4) tomu velmi nesvedci.

Vzhladom na mnozstvo a stav piesku sa mi nezda, ze by na tomto ihrisku bol vymeneny pred zaciatkom tejto sezony.

Kedze je vytazenie tohto ihriska velmi vysoke, tak by si praveze pozornosti zasluzilo trosku viac nez menej, takze by ma zaujimalo co vsetko sa tu planuje opravit.
23. august 2017

Lubo

toto je uplne ze mega reakcia od pana Oreského... ihriská v DNV sú do jedného v príšernom stave, trochu lepšie je pri dátovom centre (Noveská) a samozrejme novoosadené v posledných piatich rokoch ešte nie sú až tak zničené (napr. Istrijská pri múzeu). Ale údržba prakticky žiadna, keďže sú pri nich lavičky, tak každý večer na nich sedí kopa psíčkarov a exkrementy široko-ďaleko. V noci ich vystriedajú decká so sklenenými fľašami a špakmi, ktoré rozhádzu kade-tade. Ak si to neupracú sami rodičia, tak to vyzerá vždy katastrofálne. A DENOVA s tou partiou pripitých pánov prejde na tom ho+++cuce okolo, urobi jednu meter širokú vyčistenú cestičku a zmizne...
24. august 2017

Roman

Dnes rano....
27. august 2017

cestár

Musíte vydrzať, nase dane sa minuli a treba čakať na eurofondy, lebo inak sa uz na Slovensku ani nerobí, len my platíme čím ďalej väčšie dane a skutek utek a k stanovisku p. Oreského nie je čo dodať, úbohé.
11. september 2017

Roman

Niekomu sa podarilo polamat aj zvysne sprachnivele schodiky. Navyse su smykacky popisane vulgarnymi napismi a obrazkami....
13. september 2017

Roman

Namiesto generalnej opravy oplotenia sa zacalo s vymenou najviac poskodenych latiek (pricom nepredpokladam ze tie stare budu nejako natrete alebo sanovane). To ze je ocelova nosna konstrukcia miestami uplne zvetrala sa bude riesit az ked plot spadne...
18. september 2017

Roman

Kvalitna zabrana voci poraneniu...
27. október 2017

Roman

Schody a hojdacka boli sice opravene, ale vsetky drevene konstrukcie treba pred zimou konecne natriet a zakonzervovat, inac sa o chvilu rozpadnu.
Plot okolo ihriska zacali opravovat (jeden den pred mesiacom!), ale potom uz len vytrhali najviac poskodene latky a ostali tam diery. Ocelova nosna konstrukcia je v rohoch prehrdzavena, ocakavam ze sa coskoro rozpadne.
Pristup MC je nezodpovedny, miesto pravidelnej udrzby necha ihriska zvetravat do stavu kedy sa uz nebudu dat opravit ale vymenit...
27. október 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet sme opätovne odoslali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom
Martin Kollárik
[email protected]
20. apríl 2018

Linda Sedláčková

Chýbajúce dvierka bránky na detskom ihrisku.

Na detskom ihrisku medzi domami na Jána Smreka v DNV chýbajú na jednej bránke dvierka. Prosíme o nápravu čo najskôr. Vďaka.
05. marec 2020

Ruzenka

Chýbajúca skrutka na zábradlí na mensej žltej smyklavke, chýbajúce úchyty na lezeckej stene na väčšej smyklavke. Ďakujem, poprosím o doplnenie hlavne tej skrutky aby odtiaľ nespadlo nejaké dieťa.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania