Rontgenova 14 plná lístia- úpchaté kanálové vpuste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Stefan 28. augusta 2017

Dobrý den,
Pred Rontgenovou 14, nalavo na vedlajsom parkovisku ako je kntajnerove stojisko a napravo ako je príjazdova cesta na parkovisko, je mnozstvo nafukaneho listi a tiež spiny. Parkovisko a prilahle travniky su plne listia ako na jesen ( uz boli plne aj pred víchricou). V tejto lokalite vietor vzdy ulozí listie z celej ulici a preto by mala byt v harmonograme ocistovana pravidelne. Dosledok toho, že to tak nie je, bude pri dazdoch. Akonahle pride 20 mm dazd tak kanale vodu neodvadzaju a na parkovisku sa neda ani z auta vystupiť. To je dosledok aj toho , že vpuste sa nečistia pravidelne. Inak by z nich nerastla burina.

27. september 2017

Odpoveď samosprávy

Predmetnú požiadavku sme postúpili na Miestny podnik verejnoprospešných služieb Petržalka, ktorý zabezpečuje údržbu komunikácií III. a IV. triedy v mestskej časti.

mestská časť BA-Petržalka
16. október 2017

Stefan

Ulica stale plna listia :(
31. január 2018

Stefan

Smeti bolo pohrabene pre teraz je to vyriesene.
22. január 2019

Stefan

Dobry den, zabudlo sa v ramci cistenia na tento kut na Rontgenovej 14? kopy lista su pripravene od vianoc, samozrejme že ich nikto nezobral. Aj kanale su ucpane s daným lístim! Prikladam fotky z nedele. Prosim o vycistenie, nakolo ked naprsí je to plne vody. máma januar a na ulici to je ako na jesen,

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania