Neostrihané živé ploty a kríky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Aneta 07. septembra 2017

V Krasnanoch je mnoho neostrihanych a prerastenych zivych plotov a krikov najma na Kadnarovej a Hubeneho ulici. Kriaky zasahuju do chodnikov, ciest, brania vyhladom do ciest a su celkovo neudrziavane. Cast plotov je ostrihana a cast zabudnuta a vyzera to otrasne. Krasnany su sidlisko druhej kategorie?

08. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Uvedené krovité porasty rastú na pozemku Hlavného mesta SR Bratislavy. Zabezpečiť ich ostrihanie je v kompetencii Magistrátu hl. mesta SR. Na uvedenú skutočnosť ich MÚ MČ Rača upozornil listom zo dňa 30.8.2017. List pripájame.
Mapu zobrazujúcu živé ploty, o ktorých starostlivosť je v kompetencii Magistrátu Hl. mesta si môžete pozrieť na https://www.raca.sk/mapa-znazornujuca-vztah-k-pozemkom-a-zeleni-v-krasnanoch/
Tiež ju pripájame aj sem.

So srdečným pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Hlavné mesto v súčasnosti túto situáciu rieši, v týchto dňoch v Krasňanoch prebieha úprava živých plotov. Práce by mali byť ukončené do budúceho týždňa.

Údržbu zelene v Krasňanoch do tohto roku zabezpečovala mestská časť, na jar sa však situácia bez predchádzajúceho upozornenia zmenila a väčšina plôch pripadla do správy hlavného mesta. Vzniknutá situácia sa však aktívne rieši - po skončení prác, pracovníci hlavného mesta vykonajú na mieste terénnu obhliadku. Následne hlavné mesto odstráni ďalšie nedostatky.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. apríl 2019

Martin Uváček

Živé ploty a kríky v Krasňanoch boli ostrihané. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania