Osadenie spomaľovačov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Moje Meno 05. júna 2013

Na ulici pod vinicami sa poslednu dobu zvysila hustota premavky (ako nasledok v minulosti uzavretej hrebendovej, a zjednosmernenie ulic smerujucich do slavicieho udolia). To samo o sebe nieje az taky problem, alebo pri danych opatreniach to je celkom prirodzeny jav. No vacsina vodicov, napriek tomu, ze su v zone s obmedzenou rychlostou (30 kmh) toto ustanovenie nedodrziavaju. Bolo by preto vhodne, aby boli osadene spomalovace na spominanej ulici. Jednak v mieste kde je geodeticka kancelaria (tam stavaju auta obyvatelov v zakrute a vznikaju kolizne situacie, kedze auta iduce zhora od borika nieje vidiet v dostatocnom predstihu) a pripadne aj niekde do stredu ulice, aby vodicov nelakalo lietat tade vysokou rychlostou...

31. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Miestny úrad doteraz neeviduje iné sťažnosti obyvateľov v rovnakej veci. O umiestnení spomaľovačov na komunikácií Pod vinicami bude rokovať Komisia dopravy miestneho zastupiteľstva a základe jej odporúčania stanoví oddelenie dopravy ďalší postup, t. j. aj prípadné osadenie spomaľovačov.

S pozdravom,


Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

25. november 2015

Moje Meno

Osadenie spomaľovačov

Bolo by vhodne na ulici pod vinicami osadit spomalovace tak ako na nedalekej ulici nad lomom, nakolko maximalnu rychlost v zone (30 km/h) nedodrziava takmer nikto. navyse v zakrute pri geodetickej kancelarii, pred krizovatkou s revovou parkuju pri ceste vozidla a vznikaju kolizne situacie.
22. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.

Pri spätnej kontrole neriešených podnetov sme Vašu správu preverili. Chceli sme Vás informovať, že sme sa pre časový rámec podania podnetu rozhodli podnet klasifikovať ako “Uzavretý”. Za neskoré spracovanie sa ospravedlňujeme. Podnety a pripomienky obyvateľov mestskej časti pre nás tvoria hodnotnú spätnú väzbu. Na komunikácii a transparentnosti v tejto oblasti budeme aktívne pracovať.

V prípade ďalších podnetov sa na nás môžete opäť kedykoľvek obrátiť.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a pochopenie.

S pozdravom

Samuel Zahradník, Oddelenie Komunikácií, Miestny úrad Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania