Burina pri chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Jan Mlýnek 08. septembra 2017

Dobrý deň.

Všimol som si, že na Drobného ulici je pri zábradlí veľké množstvo vysokej buriny. Bohužiaľ je už vysemenená, takže je zasiate už aj na budúci rok. Medzi chodníkom a betónom zábradlia je prasklina, kde burina každý rok rastie. Bolo by po vytrhaní buriny možné prasklinu zaliať nejakou pružnou hmotou?

Ďakujem.

Jan Mlýnek

25. september 2017

Jan Mlýnek

Dnes som dostal email nasledujúceho znenia:
Podnet bol označený ako Neriešený

S ľútosťou Vám oznamujeme,
že pri riešení podnetu Burina pri chodníku do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujeme ako neriešený.

Veríme, že Vás neúspech neodradí od pridania ďalších podnetov a ďakujeme za Váš záujem a spoluprácu, bez ktorej by riešenie podnetov prostredníctvom nášho portálu nebolo možné.
Pridajte Vašu reakciu.

S pozdravom,tím domény www.odkazprestarostu.sk
Ja neriešenie nepovažujem za neúspech a už vôbec nie za svoj neúspech. Považujem to skôr za zlyhanie kompetentných na MÚ Dúbravka, ktorí si nedali ani toľko námahy, aby sa k veci vyjadrili.
Nejde tak ani o vytrhanie buriny - to som schopný spraviť aj sám, ale skôr o zaliatie škáry v ktorej burina rastie.

Jan Mlýnek
26. september 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet sa po 14 dňoch bez odpovede od samosprávy automaticky preklopí do statusu neriešený, následne administrátor podnet prepošle samospráve ešte raz.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
26. september 2017

Odpoveď samosprávy

Je nám to ľúto ale pri súčasnom objeme prostriedkov na údržbu zelene a verejných priestranstiev schválenú miestnym zastupiteľstvom, nedokážeme zabezpečiť všetko čo nám občania nahlasujú. Celý rok sa dennodenne snažíme zodpovedne zvažovať čo je dôležitejšie a čo menej. Prednostne riešime podnety, ktoré upozorňujú najmä na potenciálne nebezpečné situácie a zabezpečujeme základnú starostlivosť o zeleň v Dúbravke - kosenie, odstraňovanie lístia, orezy a výruby stromov,...

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
11. november 2017

Jan Mlýnek

Dobrý deň.

Burinu vytrhala pani z nášho domu, ktorá sa na stav už asi nedokázala pozerať.
Bolo by možné teraz, alebo z jari vyčistiť špáru a zaliať ju asfaltom, alebo nejakou pružnou hmotou? Ak nie, podnet môžete uzavrieť.

Ďakujem.

Jan Mlýnek

S pozdravom.
12. november 2017

Odpoveď samosprávy

Všetky kapacity budú najbližšie mesiace čistiť Dúbravku od popadaných listov. Bohužiaľ vytrhávanie buriny popri chodníkov nie je v našich silách. Dlhodobé riešenie tohto problému vidíme v zakúpení príslušnej mechanizácie. Dávame to do návrhu rozpočtu na rok 2018.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania