Parčík pri Martinskom cintoríne

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Matus 10. septembra 2017

V tomto parku uz dlhsie byva skupinka ľudí bez domova. vzhladom na malu velkost parciku viacemenej cely okupuju a vdaka tomu je tam dost velky neporiadok.
Hlavnym problemom je, ze tento park pouzivaju aj ako svoju "toaletu", v okoli sa nachadza plno utrzkov z pouziteho toaletneho papiera a casto sa pre okoloiducich naskytne pohlad na "miestnych" vykonavajucich svoju potrebu.

14. september 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Predmetná lokalita je dlhodobo predmetom nášho záujmu vo veci verejného poriadku a bezdomovcov. Opätovne požiadame Mestskú políciu o častejšie kontroly.

MU Bratislava - Ružinov
30. september 2017

Matus

neporiadok aj obyvatelia su tam stale, nic sa nezmenilo,
dane miesto by bolo vhodne aj upratat od exkrementob a toaletneho papieru.
12. november 2017

Matus

miestni obyvatelia parku ho uz na danu sezonu opustili (zrejme kvoli pocasiu) a zanechali tam po sebe znacny neporiadok.
22. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Na potrebu vyčistenia upozorníme dodávateľa.

MU Bratislava - Ružinov
25. december 2017

Matus

po vyse troch mesiacoch sa to podarilo
mozete uzavriet tento podnet.
30. júl 2018

Matus

bezdomovci su opat spat, v parku sa nachadza mnozstvo odpadkov a samozrejme zapach z ich toalety
14. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

na zaklade obhliadky pracovnikov Odboru zivotneho prostredia tento piatok 9. augusta mozme oznamit ze prostredie parku bolo vycistene. Co sa tyka bezdomovcov, v tomto pripade je potrebne volat prislusnikov Mestskej policie.

PS: Na zaklade obhliadky pracovnikov prosim admina o uzavretie podnetu ako vyriesene.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
25. august 2018

Matus

Dobry den,

zrejme vznikla chyba niekde.Dany park (ako vidiet na danych fotografiach), nie je vycisteny, na tom sa myslim mozeme zhodnut. Je tam obrovska plocha plna vykalov a pouzitych utrzkov toaletneho papier, z daneho miesta sa siri zapach z fekalii. Prosim Vas o vyriesenie tejto situacie.
11. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Bratislava-Ružinov opätovne zabezpečí dočistenie parčíka pri Martinskom cintoríne. Zároveň bude zabezpečený rez kríkového porastu v tomto priestore tak aby neposkytoval úkryt pre neprispôsobivých obyvateľov. Vzhľadom na prebývanie týchto obyvateľov na lavičkách v parku a ich znečisťovanie zvažuje odbor životného prostredia odstránenie súčasných lavičiek a nahradenie lavičkami, ktoré by neboli podobnými typmi obyvateľov využiteľné na celodenný (a nočný) pobyt.


s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
03. november 2018

Matus

Dobry den,

kriky boli uz ostrihane, priestor vycisteny, neviem ci este MC planuje aj zmenu laviciek, ale mozete asi podnet uzavriet za vyrieseny (uvidi sa na jar, ci sa jeho obyvatelia opat vratia)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania