Osvetlenie reklamy

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

Dobrý deň. Odkedy nainštalovali osvetlenie po zateplení bytovky oproti našej nám takto znepríjemňuje život toto večerné osvetlenie(prikladám fotografie). Poprosím kompetentných, či by sa s tým nešlo niečo nedalo spraviť.Osvetlenie je na byt. dome Obrancov mieru 66 a 68. Ďakujeme za kladné vybavenie našej žiadosti. S pozdravom

Obyvatelia bytoveho domu na ul. Obrancov mieru 29 a 31

10. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.
27. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na doménu stránky www.odkazprestarostu.sk ste nahlásili podnet týkajúci sa obťažovania obyvateľov bytového domu na ulici Obrancov mieru 29 a 31 z reklamy nainštalovanej na bytovom dome Obrancov mieru 66 a 68. Toto reklamné zariadenie – osvetlené bolo na bytovom dome bolo povolená na bytovom dome Obrancov mieru 66 a 68 v roku 2009. Doposiaľ neboli zo strany obyvateľov bytových domov sťažnosti. Na základe šetrenia došlo k zmene po zateplení bytového domu a to zmenou v nasvetlení. Mesto Prešov, stavebný úrad na Váš podnet telefonický kontaktovalo reklamnú spoločnosť PROMINENT Bratislava, so žiadosťou zjednať urýchlene nápravu v nasvetlení, t.j. uviesť do pôvodného stavu, tak ako bolo jej vydané povolenie.
Touto cestou sa Vám chceme veľmi pekne poďakovať za doručený podnet, v ktorom ste iniciatívne poukázal na nežiaducu zmenu v osvetlení , ktoré obťažovalo obyvateľov okolitých bytových domov a zhoršilo pohodu bývania.
28. jún 2013

Obr.mieru 29a31

Ďakujeme pekne už nás toto osvetlenie v noci neosvetľuje. S pozdravom obyvatelia byt. domu Obrancov mieru 29 a 31

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania