Padajúce stĺpy verejného osvetlenia

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Na Švabinského ulici dnes spadla už druhá lampa, tentokrát na auto. Prv padla lampa pár metrov od tejto, tiež na cestu. Zázrakom nie na auto, ani chodca. Tentokrát zničila auto. Na fotke je presunutá na chodník. Apeluje na kompletnú výmenu osvetlenia, v okolitých uliciach sú ďalšie takéto lampy. Nečakajte kým to niekoho zabije!

17. september 2017

Andrej

Padajúce lampy

Prosím o urgentné riešenie padajúcich lámp. Táto spadla dnes na auto. Je už druhá na Švabinského ulici!
18. september 2017

Alexander Kutka

Pridavam sa s urgovaniim tohoto problemu, lampy su hrdzave, cakam kedy spadne dalsia. Je to nebezpecne nie len pre zaparkovane auta, ale aj pre okoloiduce deti a dospelych!
02. október 2017

Andrej Mišina

Žiaľ, tento podnet sa dostal medzi neriešené podnety. Žiadam Vás o kontakt na firmu, alebo osobu zodpovednú za verejné osvetlenie na Švabinského ulici. Nebudem čakať, kým spadne ďalšia lampa. Toto nie je normálne! Nebudem čakať kým to rozbije moje auto, alebo zabije moje dieťa!
18. január 2018

Alexander Kutka

Dnes som volal na kancelariu starostu Petrzalky, pani povedala ze za komunikaciu s tymto portalom za urad petrzaky zodpoveda p.Janicina, 02/68288797 , ale zial zatial mi nedvihol telefon, skusim neskor.
18. január 2018

Odkaz pre starostu

Ja iba dodám, že za osvetlenie na verejnom priestranstve zodpovedá Magistrát a cez neho najmä Siemens. Podnet bol preto zaslaný na Magistrát, nie na MÚ Petržalka. Tam Vám zrejme oznámia iba túto skutočnosť.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
18. január 2018

Alexander Kutka

Vdaka p.Haman, a nemal by sa teda sem na portal vyjadrit niekto z magistratu?
18. január 2018

Odkaz pre starostu

Áno, mal.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
09. august 2018

Andrej Mišina

Tento konkrétny stĺp bol nahradený novým stĺpom, ale straší stĺp o dve lampy vedľa nie - viete, prosím túto vec urgovať na magistráte? Ďakujem pekne.
21. január 2020

Andrej Mišina

Oba stĺpy sú opravené už dávnejšie. Teraz pozerám, že je tu status NERIEŠENÝ - pokojne ho zaraďte medzi vyriešené. Vďaka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania