Rozšírenie parkoviska na Hurbanovej

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý
meno
Matej Varga 26. septembra 2017

Dobrý deň,

Chcel by som požiadať o rozšírenie parkoviska aspoň do jednej strany. Na jednej strane pri hrane parku je pozdlžne parkovanie, pri chodniku pred OU je kolme parkovanie. Cesta medzi týmito P miestami je na šírku jednosmerky a vyuziva sa obosmerne. Viac krat tu doslo ku skodovej udalosti, parkovisko je velmi stiesnene vzhladom na kolme statie a vysoku navstevnost uradu. Zrejme by stacilo aj posunut parkovacie miesta o pol metra hlbsie a zlepsit tak manipulacny priestor (rozsirit komunikaciu).

Dakujem za riesenie problemu.

26. september 2017

Marianna Glončáková

Preferovala by som ponechanie zelene a zjednosmernenie premávky slučkou od Hollého ulice.
Betónu v centre je už dosť.
26. september 2017

Matej Varga

Ja by som.preferoval tiez ale ked zaparkuje niekto s dlhsim autom na kolme statie a na subezne (vodorovne) niekto kto sa neprirazi uplne ku kraju alebo tam pride s dodavkou tak nemate sancu vyparkovat. Ak je to niekto menej skuseny odere Vam.auto... netreba tam.vela pol metra - meter by pomoholo strasne vela.
29. september 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto v minulosti toto rozšírenie malo v pláne, avšak z dôvodu negatívneho ohlasu obyvateľov a širokej verejnosti sa zámer nerealizoval.

mesto Senec
30. september 2017

JanaN

Pozemok okresneho uradu vcetne budovy ma skoro 40 arov. Co keby si urad vybudoval parkovacie miesta na svojom pozemku a spristupnil ich navstevnikom uradu a obyvatelom? Potom by sme nemuseli donekonecna uberat z mestskej zelene. Pred urad by sa hodilo vysadit nejake stromoradie. https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster/?bm=zbgis&z=18&c=17.40395,48.22077#/detail/kataster/parcela-c/854964/1090?zoom=false

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania