Parkujúce nákladné auto na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení

Aj vďaka takýmto ignorantom máme tak rozpadnuté chodníky. Nákladné auto takejto tonáže nemá čo robiť na chodníku. Je to ignorancia aká nemá obdoby. Miesto činu, Základná škola Pri Kríži

11. október 2017

Obcan_z_BA

Samozrejme na druhý deň ráno už tam auto nebolo.
24. september 2018

Katarína

Parkovanie nákladných vozidiel - Pri kríži

Dobrý deň, pán starosta,

chcela by som sa spýtať, či je v poriadku, keď nákladné vozidlá súkromných spoločností blokujú pre obyvateľov Dúbravky 2 až 3 parkovacie miesta. Nielenže zaberajú niekoľko parkovacích miest (ktorých je aj tu v Dúbravke nedostatok), ale problém nastáva aj vtedy, ak auto parkujúce pred nimi chce opustiť parkovacie miesto. Vďaka rozmerom týchto nákladných áut, nie je dobre viditeľné, či je bezpečné vyjsť z parkovacieho miesta alebo nie. Je možné to nejako riešiť? Ak áno, ako?
09. október 2018

Odpoveď samosprávy

Máte pravdu, že to nie je v poriadku ale tie autá aj keď na sídlisko nepatria neporušujú žiadne dopravné predpisy. Do Dúbravky nemajú zakázaný vjazd a takisto ak parkujú tak, že neporušujú dopravné predpisy ani polícia nám nepomôže. Nemá žiaden dôvod zakročiť. Skúšame s dopravnou komisiou na magistráte a v spolupráci s políciou nájsť vhodný spôsob dopravného značenia ako obmedziť ich pohyb po Dúbravke len na nevyhnutnú dobu.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania