Deravý chodník na Litovskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
Rado Cecik 22. októbra 2017

Výtlky na chodníku - je to najfrekventovanejší chodník v Karlovej Vsi: min. dvakrát denne ním prejdú študenti FEI STU, FIIT STU, FMFI UK, PriF UK.

23. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet na opravu chodníka na Litovskej ulici. Necháme si vypracovať cenovú ponuku. Následná oprava bude však realizovaná pravdepodobne až v budúcom roku, nakoľko začínajú byť zlé poveternostné podmienky a, ako píšete, je najfrekventovanejším chodníkom. Prípadné uzavretie chodníka počas školského roku, kvôli rekonštrukcii povrchu by výrazne obmedzilo trasu od internátov k fakultám.

S pozdravom

Bc. Michal Klaučo
oddelenie dopravy a životného prostredia

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk
27. október 2017

Rado

Do CP dajte aj odvodnenie;
všimnite si aj to vľavo hore, čo tam priteká
a nezabudnite na obrubníky, ktoré tam nie sú.
12. október 2019

Lukáš Bartošovič

to nie je chodnik, to je zbierka vytlkov a skusobny polygon pre tazke terenne vozidla
a samozrejme, zo zmienovanej koliby je nadalej vyvedeny odkvapovy zlab zatapajuci koniec "chodnika"
ale aspon si uz tadial neskracuju cestu drzi motoristi (ktori tuto komunikaciu zdevastovali a ciastocne tak cinia aj v sucasnosti)
19. marec 2020

Lukáš Bartošovič

zly stav chodnika pretrvava
30. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Bratislava-Karlova Ves predmetný chodník z nedostatku finančných prostriedkov zatiaľ neopravila, eviduje ho však stále na zozname potrebných opráv a nezrealizovaných opráv. V prebiehajúcom roku 2020 sa budú kvôli pandémii realizovať opravy v obmedzenom finančnom režime.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravy

Bc. Michal Klaučo
oddelenie dopravy a životného prostredia

Tel.:00421 2 70711273

Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk
15. december 2020

Gréta C

Je to až neuveriteľné, že celé roky sa s tým nič nerobí a potom padne výhovorka, že kvôli pandémií sú obmedzené financie... Lenže v rokoch 2018 a 2019 pandémia ešte nebola... Akoby sa len čakalo, kedy sa niečo môžu vyhovoriť. Netuším, podľa čoho sa rozhoduje, v akom poradí sa robia opravy, ale tých pár metrov asfaltu by tam už mohlo byť spravených, veď to nie je dialnica :D
27. september 2021

Michal

Urgentne vás prosíme o vyriešenie tohto problému nakoľko je už chodník v takom stave že je problém vôbec prejsť. Prvé nahlásenie bolo v roku 2017 a stále nie je hotových 10m chodníka, to je priam absurdne. Ďakujeme, obyvatelia z okolia
16. jún 2022

Elena

Chodník od fakult STU/reštaurácie Mlynská koliba okolo plota Cintorina Slávičie údolie smerom k internatom v Mlynskej doline je dlhé roky zdevastovaný, treba ho urychlene opravit. Povrch je po celej dlzke rozbity, plny vytlkov, jam. Tato trasa je hlavnou komunikaciou pre stovky vysokoškolakov, ktori ju denne pouzivaju pri presune z internatov na fakulty a spat (FMFI, PriF, FEI, FIIT. Pisem najma v mene studentov s TZP, ktori maju vazne problemy s mobilitou a orientaciou v prostredi. Pohyb po komunikacii v takomto stave je pre cast z tychto studentov nebezpečny a chodnik mozno oznacit za vaznu barieru pre ich samostatny pohyb. Vieme o opakovanych padoch studentov (nielen so zrak. postihnutim), o opakovanom znemozneni samostatneho pohybu studenta na inv. vozíku. Žiadame urychlene riesenie.
17. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania