Oprava cesty na ulici Pod Rovnicami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Martina 25. októbra 2017

Ulica Pod Rovnicami sa mala opravovať v letných mesiacoch. Mali byť opravené aj obrubníky ako to bolo oznamované. Ulica bola vyfrézovaná len čiastočne, niekde ani po celej šírke. Obrubníky vymenené nie sú a určite ani nebudú. Takúto šlendriánsku robotu sme si ako obyvatelia Karlovej Vsi nepredstavovali. Zalepiť nám oči a hlavne napísať len, že sa spravilo. Ako? To nikoho z Miestneho úradu nezaujíma, či to splní svoj účel a vydrží to nejaký čas.

26. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

oprava ulice Pod Rovnicami sa realizuje v súlade so zadaním objednávky. Výmena obrubníkov nebola zahrnutá do objednávky. Rieši sa oprava poškodeného krytu vrátane zdvihnutia hydrantových poklopov do roviny. Veríme, že väčšina obyvateľov ulice rekonštrukciu privítala a bude sa tešiť z kvalitne odvedenej práce.

S pozdravom

Bc. Michal Klaučo
oddelenie dopravy a životného prostredia


Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
www.karlovaves.sk
27. október 2017

Martina

Len chcem podotknúť, že v Karloveských novinách júl-august 2017, strana 3 je napísané citujem:"Súvislá časť cesty na ulici Pod Rovnicami sa už v lete dočká rekonštrukcie. Vymení sa živicový povrch vozovky a opravia sa aj odtokové kanály, poklopy a obrubníky." Atd, atd..... Tak sa pýtam, kde boli tie obrubníky opravené?? A nehovoriac o tom, že sa to malo robiť v letných mesiacoch. Však prečo? Keď dnes prší, treba pokladať asfalt.
Určite ako obyvatelia tejto ulice rekonštrukciu privítame, ale kvalita určite nie je na mieste.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania