Označenie dier a vyvýšených hydrantov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Miro Ščibrany 19. júna 2013

Dobrý deň,
nielen obyvatelia Albánskej ulice ocenia, že sa začala oprava povrchu tejto ulice spájajúcej železničnú stanicu s hlavnou cestou a Račou. Práce začali nečakane, bez dopravného označenia, ktoré by domácich aj prechádzajúcich chodcov a vodičov upozornilo na obmedzenia a „pracovné diery“ na vozovke, ktoré sú nevyhnutnou predprípravou pre vykonanie opravy.

Žiadam dopravné oddelenie MÚ, aby požiadalo firmu realizujúcu opravu o riadne vyznačenie dier a nad úroveň povrchu vyčnievajúch hydrantov.

Za rýchle vybavenie žiadosti vopred ďakujem.

Miro Ščibrany
Albánska 5A

19. jún 2013

Ďuro Kropmáč

Tomu sa hovorí "cigánska robota"!
19. jún 2013

Jan

Myslim, ze v Raci su dolezitejsie a vyuzivanejsie cesty, ktore potrebuju opravu ako sol. Navyse na tejto ulici je podla foto zakaz vjazdu, takze nechapem na co sa vlastne opravuje.
20. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Oprava asfaltového povrchu na Albánskej ulici je vykonávaná na základe požiadaviek občanov. Oznámenie o začatí prípravných prác bolo doručené do každej poštovej schránky na tejto ulici so žiadosťou o to, aby v uvedených dňoch motoristi neparkovali na tejto komunikácii. Taktiež bol tento oznam daný za stierače motorových vozidiel. Ďakujeme za Vaše upozornenie na chýbajúce dopravné značenie. Na povinnosť zabezpečiť dopravné značenie sme upozornili dodávateľa stavebných prác, ktorý prisľúbil vykonať v tomto smere okamžitú nápravu.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
21. jún 2013

Miro Ščibrany

Ulica je vyasfaltovaná, už niet čo riešiť.
Ďakujem.
22. jún 2013

Igor R,

Koniec dobrý, všetko dobré. Našťastie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania