Prepadnutý chodník v okoli kanála

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Nebezpečná diera pri kanále, pri páde hrozí utopenie pri kupeckeho ulici 17

22. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Poškodený kanál označíme, oznámime vážne poškodenie a zadáme požiadavku na opravu.

MU Bratislava - Ružinov
04. december 2017

Alexandra

Vážená MU BA Ružinov, prešli skoro dva týždne a nic sa zatial nezmenilo. Minimálne to označenie by bolo viac ako žiadúce.
12. marec 2018

Samuel Veis

Nebezpečná diera do kanálovej šachty na Kupeckého ulici

Kvôli nesprávnemu umiestneniu na mape starého podnetu som vytvoril nový podnet. Spoluobčania nahlasovali problém už 16.11. a opakovane 4.12. 2017, čo je už 4 mesiace.

Na neosvetlenej časti Kupeckého ulice, po ktorej chodí množstvo ľudí je zerodované uloženie kanálového poklopu, ktoré sa po zime výrazne zhoršilo, čo vytvorilo veľký otvor do šachty. Tento stav len čaká na to, kedy sa niekomu niečo stane, nakoľko sa jamy poľahky zmestí pol končatiny dospelého človeka, nehovoriac o tom, že po ulici chodia mamičky s deťmi.
12. marec 2018

Drozd Čierny

Pomaly sa prepadávajúci kanál

Dobrý deň, pri bytovom dome na Kupeckého ulici č. 17 sa pomaly, ale isto prepadáva kanalizačný poklop, fotky hovoria za všetko.
26. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

MČ Bratislava-Ružinov nespravuje inžnierské siete,ani revízne šachty.
Uvedené poškodenie revíznej šachty inžinierskej siete sa nenachádza na zverenej komunikácii III.triedy Kupeckého, ale na vnútroblokovej účelovej komunikácii,ktorá nie je zverená do správy MČ. V uvedenom prípade je potrebné obrátiť sa na správcu bytového domu, ku ktorému prislúcha revízna šachta inžinierskej prípojky.

S pozdravom

Kancelária starostu
26. marec 2018

Alexandra

Od prvého podania ubehli viac ako 3 mesiace, prvá odpoved zo strany MU Ružinov bola, ze poškodenie oznaci a požiada o opravu. K označeniu ani oprave nedošlo a teraz je odpoved, ze nie je to kompetencia MU? Toto trvalo viac ako 3 mesiace????
13. marec 2019

Juraj

Vyriešené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania