Dopravná situácia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
vlado kutka 06. januára 2013

Ked idete od Centralu po Jelacicovej a odbocite dolava na Kupeckeho pridete na krizovatku so Sumavskou a ste v pasci, ak nemate helikopteru. Do prava mozu len obyvatelia dvora pred Vami je zakaz vjazdu do Sumavskej a Kupeckeho - jednosmerky z opacnej strany a prikazany smer je negovany stavebnikom Meinl, ktory zabera ulicku, ktorou sa malo dostat naspat. Rad by som vedel, kto povoli stavbu s takymto planom organizacie vystavby( meno kompetentneho referenta), ci stavebnik plati za zaberanie verejneho priestranstva(cela ulica je permanentne zabrana stavebnikom), ak ano, odkedy a cislo rozhodnutia a dokedy maju zazmluvneny tento chaos.
Dakujem

14. január 2013

citatel

15. január 2013

kutka

V odpovedi MC je napisane ze musia osadit znacku, na mojich fotkach znacka je a prikazuje smer jazdy do zakazu.
1) Kto schvaloval plan organizacie vystavby(POV) Meinl, ze povolil zabrat jedinu vyjazdovu ulicu z Kupeckeho.ň
2)Tak isto sa pytam od kedy plati Meinl za zabratie verejneho priestranstva
3) chodnika, alebo celej komunikacie Kupeckeho a casti Źellovej.
4) Je toto rozhodnutie na webe?

To nie je problem magistratu , ale mestskej casti, ta vydala stavebne povolenie a schvalila POV .
5) Kade mam vyjst z Kupeckeho, ked pridem od Jelacicovej, bez toho aby som sa otacal a cuval v krizovatke (este ked tam parkuju po oboch stranach auta?

Dakujem
Kutka
17. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, v ktorm ste poukázali problematickú dopravnú situáciu v lokalite Šumavská, Kupeckého. Situácia nastala zabratím komunikácie pred objektom Meinl Residence počas výstavby. Podľa informácie Krajského dopravného inšpektorátu bol vypracovaný a odsúhlasený projekt zmeny trvalého dopravného značenia, ktorý bude v dohľadnej dobe realizovaný a vyrieši súčasnú dopravnú situáciu.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
Ing. Ladislav Illa, referát regionálneho rozvoja
06. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 04.03.2014 bol v Komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení Magistrátu hl. m. SR Bratislavy schválený projekt organizácie dopravy riešiaci dopravnú situáciu súvisiacu s výstavbou objektu Meinl Residence na Kupeckého ul. Projekt rieši osadenie zvislého dopravného značenie IP 4 Slepá cesta na Kupeckého ul. v úseku od Žellovej smerom k Šumavskej. Na tom istom úseku je zrušené zvislé dopravné značenie C 3 Prikázaný smer jazdy vľavo. Pred napojením účelovej komunikácie (k parkovisku bytového domu) na Kupeckého ul. bude osadené zvislé dopravné značenie B 27a Zákaz odbočenia vpravo. Realizácia odsúhlaseného značenia bola zaradená do harmonogramu plánovaných prác.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
Ing. Ladislav Illa, referát územného plánu a regionálneho rozvoja
10. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prílohe zasielame foto zo zrealizovaného nového dopravného značenia.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania