Plagáty obce

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Aurel Bitter 26. novembra 2017

Vážený pán starosta, vážený pán prednosta,
trošku tragikomicky vyznieva vaša výzva na neporušovanie verejného poriadku, keď ju vylepíte nad nápisom kde vás žiadajú obyvatelia domu nelepiť na toto miesto žiadne materiály. A nieje to prvý prípad. Pritom hneď za dverami je nástenka, na ktorú by sa dali podobné oznamy vyvesiť. Stačí len kontaktovať výbor domu a určite bude ochotný spolupracovať. Takýmto zjednodušovaním si pracovníci úradu sympatie obyvateľov asi nezískajú a aj to dobré čo sa v okolí robí, kvôli takýmto veciam zanikne.

27. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vyriešenie.

Jana Plevová
28. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Veríme, že v budúcnosti budú oznamy a plagáty distribuované priamo len na vyhradené /viditeľné plochy.
Všetci pracovníci boli o tejto situácií upovedomení. Ďakujeme za budúcu spoluprácu.

Jana Plevová
11. december 2017

Mária

U nás tiež lepili nezmysli kade tade..boli požiadaný aby to posielali na správcu domu a ten to vylepí na mieste kde sa dávajú oznami tak ako je zvykom v normálnych domoch. Správaca domu ich upozornil, že zasielanie mailov, kde zverejnia všetky adresy príjemcov nie je normálne a že tak môžu robiť len na súhlas toho komu to zasielajú, je normálen dávať ludí na skrytú kópiu a tak sa MČ rozhodla a už nezasiela úplne nič a ani nič nelepí.
11. december 2017

Aurel Bitter

verím tomu, že k nám bude úrad ústretovejší. Hrotenie vzťahov nikomu neprospeje. Takže ostanem zatiaľ z pozitívnou mysľou.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania