Vrak BMW

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Ján Šedivý 08. decembra 2017

ulica Ladislav Dérera pred potravinami.
Dlhodobo odstavene stare BMW, naskor na znackach (PD) ale neskor po ca jednom roku odstranene a auto nechane napospas osudu...

11. december 2017

Ján Šedivý

Emisna kontrola ako aj STK este stale platne
11. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
13. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia verejného poriadku, ktoré vykonalo kontrolu motorového vozidla má auto platnú TK a EK. Okrem vyfučaného kolesa nie je poškodené, nenarúša estetický vzhľad obce. Malo aj EVČ PD, je možné že ho majiteľ predal a čaká sa na prepis. Auto budeme aj naďalej monitorovať a následne vykonáme kroky v súlade so zákonom.





Jana Plevová
13. december 2017

Ján Šedivý

Prosim, to akoze fakt auto co tam stoji 2 roky bez pohnutia a blokuje parkovacie miesto je v poriadku???? Auto nemá pripevnené tabulky s EČV a to že to nevyzera ako vrak neznamena že vrak nieje. Čakáme, že niekto ho rozmláti a až potom to bude vrak ??? Alebo však stačí počkať do februára 2018 keď skončí STK a EK a potom sa tým už budete zaoberať???
Áno auto malo EČV ale už nemá - "Bez pripevnenej tabuľky s prideleným evidenčným číslom alebo s nečitateľnou alebo poškodenou tabuľkou sa vozidlo nesmie používať v cestnej premávke ani nechať stáť na ceste" V tomto pripade to stoji na ceste takže ???
20. december 2017

Robert Puk

Nuž v Dimitrovke pred očami miestnych poslancov stáli dva vraky áut viac ako dva roky. Tí poslanci sú totiž z klubu Rudolfa Kusého.
28. december 2017

Karol Bujaček

Pán Šedivý, to je len typická výhovorka pracovníkov miestneho úradu Bratislava-Nové Mesto. Konkrétne túto agendu má nastarosti Ing. Svetlovský, http://www.banm.sk/oddelenie-verejneho-poriadku/ .

Inak úplne súhlasím s Vašou poznámkou, či čakáme, až ho niekto rozmláti. Úradníci by mohli auto zachrániť, ak by auto odstránili. Napríklad na parkovisku oproti Mladej Garde zhorelo FIAT Tico (bolo tam mesiace zle zaparkované, odstavené, javilo známky vraku, až asi (?) niekto zobral „spravodlivosť do vlastných rúk“ a škrtol zápalkou). Podobné sa stalo aj pri Jurajovom dvore, kde odstavený (myslím) Peugeot nieto najprv rozkradol (disky, kovové časti, …) a potom zhorelo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania