Aktualizovať podnet
Vrak auta

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Vrak auta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Eva 09. januára 2018

Prosim o odstranenie nepojazdneho vozidla na Istrijskej na krizovatke Uhrovecka, oproti zastavke Uhrovecka smerom do mesta.

10. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet na odstránenie auta. Prípady vrakov rieši úrad v spolupráci s miestnou políciou a Okresným úradom. Auto bude označené a majiteľ vyzvaný na odstránenie vraku prostredníctvom zverejnenia výzvy na úradnej tabuli a na vraku. Ak po zákonom stanovenej dobe nebude auto odstránené, môže obec objednať odtiahnutie vraku na určené parkovisko. Okresný úrad začne konanie o vyhlásení auta za staré vozidlo, resp. či vlastníctvo k automobilu nadobúda štát. Nakoľko tento proces má určitú zákonom stanovenú postupnosť, prosím Vás týmto o trpezlivosť a pochopenie. Obec má samozrejme záujem na tom, aby nám vraky neznehodnocovali ŽP.



Ing. Tatiana Ledényiová
referent výstavby a ŽP
MÚ DNV
13. január 2018

cestár

Pani/slčna Eva. Tu je jasná ukkážka alibizmu samosprávy. Za socíku by si toto málok to dovolil, pretože kompetencie boli jasne na strane pre správcu komunikácie . Dnes, správca komunikácié nemá odťahovku, lpriority určujú politickí karieristi, dnes rižuje úplne niekto iný. Polícia či mestská alebo štátna, to je egal. Veci nerieši, lebo sa boaí, lebo nikto im nič neoznámi. Ko to je? Nový náčelnik mestskej polície sa teší, že miesto 2 kolobežiek dostal 4 vozidlá, a týmto klec padla.
31. október 2018

Martin U

Vrak červeného Renaultu bol odstránený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania