Nastavenie semaforov v križovatke Molecova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Daniela 09. januára 2018

Nastavenie semaforov sa mení počas dňa. V špičke (predpokladám) je pre urýchlenie prechodu chodcov nastavený veľmi nízky interval medzi naskočením červenej pre vozidlá a naskočením zelenej pre chodcov. Je to problém najmä na priechode z električkovej zastávky smerom k LIDLU. Vodiči odbočujúci na Dlhé diely prechádzajú bežne na červenú, pričom chodcom v tej istej chvíli už naskakuje zelená. Je to veľmi nebezpečná situácia. Včera som počas jednej hodiny bola dvakrát svedkom takejto situácie. Chápem, že motiváciou je urýchliť presun ľudí cez križovatku, ale nie za cenu bezpečnosti. Križovatka je mimoriadne frekventovaná, chodí tam aj veľa detí do ZUŠ. Prosím, zvážte zmenu nastavenia semaforov. Ďakujem.

10. január 2018

PRAVO REZIDENTA

mozno sa stym budu zaoberat ak sa stane tragedia...ale asi najskôr to bude riesene pocas prestavby el. trate mozno tento rok 2018...skor by pomohlo tahat autobus z DD az do mesta a neprekladat cestujúcich z DD na elektricku etc...
10. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Podnet sme postúpili príslušnému oddeleniu hlavného mesta, ktoré sa ním bude zaoberať. Budeme Vás informovať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. január 2018

David 1

To, že vodiči prechádzajú na červenú nie je chyba nastavenia semaforov. treba tam postaviť sem tam policajtov. Zarobili by si samozrejme aj na chodcoch, ktorí tam tiež bežne prebehujú na červenú.
13. január 2018

cestár

Vážení občania, a opäť sme u toho istého problému "nezávislej slubotechny, meno Ivo." Otázka znie, prečo sa už nerekonštruuje táto trať, ktorá bude stáť viac z dôvodu zvýšenia DPH z eurofondov? Ako sa chváli pán "nezávislý." Útočil populisticky na bývaleho primátora Ftáčnika. Jednoduchá odpoveď, lebo to vlastnou hlavou so skupinkou samozvaných odborníkov nemajú, podotýkam NEMAJÚ, a NEVEDIA a NEDIOKÁŽU to. Len a len samé výhovorky, ktorým už zdravo rozmýšľajúci človek neverí. Ale ešte sa nájdu nejakí. Oni nevedia reagovať promtne na súčasnú vzniknutú situáciu, oni potrebujú najskôr seba vynachváliť, oblbnúť zdieraných občanov a budú čakať, kým im niekto neporadí.
15. január 2018

PRAVO REZIDENTA

obavam sa ze to bude tak sofistikovana nova krizovatka ako dopravni analytici este nevideli...vid BLUMENTAL...
07. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
12. február 2019

U NAS TAKA OBYCAJ

neverim ze novy hudobny primator bude riesit s kopou konzultantov nieco ine ako odporucanie dopravného inziniera, ktory nezije a nebyva v danej lokalite
19. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

križovatka Riviéra už bola zrekonštruovaná a spustená. Podnet preto považujeme za vyriešený.

S pozdravom
Kto? Projektová kancelária sekcie dopravy
Kedy? 2020

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania