Intergovaná zastávka Blumentál - lepšie označenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
PRAVO REZIDENTA 10. januára 2018

pravdepodobne nie prve nebezpečné prejazdy cez integrovanu zastavku Blumenthal - incident ked soferka si nevsimla zvysene podium zastavky, cesty a preskocila najazd a zosunula sa na kolajisko a spanikarila a zrychlenim skoro najazdila na chodcov na prechode/ asi malo znama zastavka , malo oznacena, zvyraznene spolocne chodnik a cesta, cim dava tento problem ako nebezepecne prejazdy a nastupovanie ..mozno pomoze viac reflexne oznacit uvedeny usek....hlavne vecer blikackami.. etc...

11. január 2018

Eo

alebo by len stacilo aby vodici aj sledovali dopravne znacenie a venovali sa soferovaniu ....
11. január 2018

David 1

Značiek je tam dosť už od kostola. Toto je chyba vodiča, že zazmetkoval.
Pred dvoma týždňami tam nemali problém vojsť vodiči aj keď tam bol úplný zákaz vjazdu pre výmenu výhybky. Značka bola pritom v strede cesty.
11. január 2018

cestár

Vážení diskutujúci, dovlte mi, aby som mal svoj názor na uvedený problém. O čom sa bavíte? Jedno je jasné. Každí musí dodržiavať doprané značenie- či vodorovné lebo zvislé. Ak nejaké vodička zazmetkuje, to nie je dôvod, aby sme to,čo bolo vybudovaní, zrušili. Zastávka je síce problematická, ale vodiči v minimálnej miere rešpektujú dopravné značenie, treba ic riešiť, ako za nedodržwnú emisnú a technickú kontrolu.
12. január 2018

PRAVO REZIDENTA

zcestarovi.. ze neh poda podnet na ... vecnost chrusta...a nekonecnu nespravodlivost....
13. január 2018

Jozef

Z oboch stran su prechody pre chodcov a cerveny ostrovcek. Ked to vodic nedokaze zvladnut a ist primeranou rychlostou, tak ano, budu tam zrazat chodcov na chodniku a narazat do elektriciek. Dopravneho znacenia je tam viac nez dost.
15. január 2018

PRAVO REZIDENTA

mohli viac uvazovat ze schod nastupista je pre auta malo viditelny a tym sa stavaju aj take situacie ako zjazd do drahy elektricky a ....
19. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti nereagovali.
Stotožňujeme sa s názorom, že značenie je dostatočné. V prípade osobných zlyhaní na strane vodičov a vodičiek nie je riešením zrušenie integrovanej zastávky, ale sankcie voči vodičom a vodičkám.
Tento rok sme opravili povrch vozovky a nanovo zvýraznili zvislé značenie.
Podnet navrhujeme uzavrieť.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania