Rozkopaný chodník nevrátený do pôvodného stavu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
alg2012 16. januára 2018

Poprosim ctenych panov robotnikov vratit chodnik do povodneho stavu.

16. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Preveríme ho a budeme Vás informovať, pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
17. január 2018

cestár

Pýtam sa, prečo robotníkov? kto im podpísal súpis vykonaných prác Mgr. Henrieta Dvorská?
17. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, po prešetrení sme zaslali žiadosť o nápravu spoločnosti, ktorá tam pred sviatkami vykonávala opravu havárie - únik plynu. Prisľúbili, že v priebehu budúceho týždňa chodník opravia. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
18. január 2018

cestár

Prosím Vás, aké šetrenie, veď ste im museli vydať rozhodnutie na rozkopávku, to nevie ľavá ruka čo robí pravá ruka na úrade, kto ju vôbec preberal? Prosím Vás, už prestante zavádzať a zdvihnite zadoček s teplej kancelárie a chodievajte aj von na kontroly. Toto by malo byť pre Vás samozrejmosťou tak, akoje pre Vás, že dostávate mzdu z naších dan, a nie aby Vám občania hlásili Vašu nekompetentnosť, nečinnosť. Napíšte konkrétne, kedy to bude odstránené, lebo aj mi Vám povieme, že zaplatíme dane tak, ako si Vy plníte povinnosti voči nám občanom. Čo je to budúci týždeň?
29. január 2018

alg2012

ziadna zmena...
30. január 2018

alg2012

vyriesene
31. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na mieste bola vykonaná náprava. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
16. marec 2018

Juraj Mikóczi

Po mesiaci je chodník prepadnutý, náprava je zlá chodte sa tam pozrieť. Chodník nie je dobre spravený. Nie sú tam obrubníky ktoré tam pred tým boli. Po prvé mali tam zabetónovať obrubníky, potom pod dlažbou udupať zem vibračnou doskou, nasypať makadam kamienky, dlažby uložiť, zase zarovnať vibračnou doskou a medzery vysypať pieskom.
16. marec 2018

Juraj Mikóczi

Po mesiaci je chodník prepadnutý, náprava je zlá, chodte sa tam pozrieť. Chodník nie je dobre spravený. Nie sú tam obrubníky ktoré tam pred tým boli. Po prvé mali tam zabetónovať obrubníky, potom pod dlažbou udupať zem vibračnou doskou, nasypať makadam kamienky, dlažby uložiť, zase zarovnať vibračnou doskou a medzery vysypať pieskom.
16. marec 2018

cestár

Pýtam sa Vás Juraj Mikóczi, na túto lajdáckosť a hlboký amatérizmus máme platiť dane? Veď toto je absolútna arogancia a nezáujem o veci verejné, hlavná vec, že im ide plat bez akej koľvek zodpovednosti.Uvedomujem si, že bolo zimné obdobie, ale ako píšete obrubníky mohli osadiť a podklad mali dokonale vyspraviť makadamom, určite by to takto nesadlo. To nasvedčuje, že už prvá úprava bola odfláknutá a výsledok je tu. Som zvedavý, koľko krát to budú ešte opravovať a dúfam, že im to aj preplatia. Páni/slečna Mgr. Henrieta Dvorská netrpezlivo čakám, ako a čo odpovite.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania