Chodník pre chodcov končí nezmyselným plotom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Elena Reháková 26. januára 2018

Pri novostavbe na Úderníckej ulici končí chodník nezmyselným plotom a preto chodci chodia cez park a po ceste, ktorá je pomerne frekventovaná.

27. január 2018

Erik Schweighofer

Katastrofa hlavne s kocikom. Chodime tade denne kedze byvame v tej novostavbe. Bohuzial ten strkovy kusok pozemku patri majitelom bytov vo Vienna Gate a zavraj z dovodu aby im chodci nebranili plynulemu vyjazdu z garaze nepovolil odstranenie plota...
28. január 2018

Tomasko

Skoda slov.
28. január 2018

cestár

Tento úsek je pravdepodobne v správe hlavného mesta Bratislavy. Treba, aby sa k predmetnej záležitosti vyjadrilo hlavné mesto, ktoré je správcom tento časti komunikácie, aké malo pripomienky a požadavky na stavebníka v projektovej dokumentácii a k samotnej výstavbe a funkčnosti chodníka. Ďalej by ma zaujmalo aj stanovisko dopravného inšpektorátu, ktorý sa k projektu taktiež vyjadrovali a v neposlednom rade aj samotná MČ Petržalka, pretože sa to týka občanov v ich mestskej časti. Je otázkou, či stavba je skolaudovaná a za akých podmienok, alebo nie je skolaudovaná? Tomasko, netreba rezignovať, práve naopak, blížia sa volby iba pred nimi sa dá aspoň niečo malilinkaté dosiahnúť, lebo po nich u politikov "odborníkov" nastáva strata pamäti.
29. január 2018

Tomasko

Cestar. Nedosiahneme nic. Pokial bude ludska blbost kvitnut. Volby? Co zmenia? Za cely zivot som vynechal volby 1x. V Miestnych volbach aj tak nevies koho volis. Jedni chcu toho, druhi toho. Ak vyhra prvy, tak druhi nan vytiahnu nejaku spinu. Ak sa nenajde spina , tak sa bude ohovarat a robit napriek. A ludia su ucenlivi. Ked vidia bordel hore , tak sa zacnu aj oni tak spravat. Rezignoval som. Ale na ludsku hlupost
30. január 2018

cestár

Tomasko s časťou Vášho príspevku súhlasím, ale o to tímto samozvaným demokratom a odborníkom ide, znechutiť ľudí, vyvolať apatiu, aj tak sa nič nezmení, pretože tu nie je právny štát. Ten platí len na radových občanov a pre politikov aj účinna lútosť a to treba zmeniť. Preto treba voliť úplne nových ľudí, ktorí nebudú mať toľko drzosti ako títo sofistikovaní súčasní politici, ktorí šafária s daňami občanov bez akejkoľvek zodpovednosti. treba ich poslať k pásu na nočnú, budú mať aj príplatky.
06. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, o jeho doriešení Vás budeme informovať.
06. september 2019

Tomasko

Ty kokos . 584 dni
01. apríl 2020

Michal

Co je nove s tymto podnetom?
09. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet nie je aktuálny, na mieste bol dobudovaný chodník.
Kto? Referát komunikácie
Kedy? 2023

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania