Neodprataný sneh na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Majka 08. februára 2018

Dobry den,
prosim v koho sprave je chodnik pozdlz Kadnarovej?Tento chodnik je pri kazdom snezeni neupraveny.Chodnik,ktory ako jediny vedie ku prechodom a k bytovkam.Prosim o upozornenie jeho spravcu a napravu.Myslim,ze jednoduchsie je to upratat v danom stave,ako po zamrznuti ten lad niekolko hodin rozbijat.Dakujem

09. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

lokalita je v správe magistrátu hlavného mesta, kam podnet aj posielame.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
10. február 2018

cestár

Pán porimátor Nesrovnal, čo Vy na to? Začali ste predvolebný boj, nespite, rok má 365 dní, povezdte občanom, prečo to nie je odhrnuté?, lebo: "Ako tunelovať verejné peniaze s pomocou primátora"
10. február 2018

Martin Uváček

Nechápem tieto podnetu ohľadom neodhrnutého 3 cm snehu, ktoré sú už o dva dni vyriešené. Zbytočné zahlťovanie tejto stránky bez reálneho riešenia.
11. február 2018

Martin Uváček

Sneh sa dávno roztopil.
11. február 2018

Roman Salkovic

Martin U ja zase nechapem komentare Vasho typu. Preco potom nenechame aj sneh na vsetkych uliciach len roztopit? Ved za tri dni je v BA po vsetkom a Bratislavcania aspon nebudu musiet platit sukromnej firme za pohotovostnu sluzbu viac nez 20tis denne. To vsak aj Vy viete, ze je to utopia a nic take nikdy neprejde. Jednoducho udrzba ciest a chodnikov je zakonnou povinnost magistratu, na cestach pan primator riesi jeden pruser za druhym, ale na chodcov naopak uplne kasle. Ak si na tom chodniku v buducnosti niekto zlomi nohu, chodte mu prosim povedat ze mal zostat doma a pockat kym sa ten sneh roztopi.
19. február 2018

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Dobrý deň, napriek tomu, že tento chodník na Kadnárovej ulici patrí Hlavnému mestu, mestská časť Rača pravidelne odhŕňa protiľahlý chodník. Po ňom chodia deti do školy. Takže stačí prejsť na druhú stranu. Keď je zabezpečená priechodnosť hlavných cestných ťahov a peších koridorov, napríklad ku školám, škôlkam, zdravotným strediskám či zastávkam MHD, môžeme sa pozrieť aj na takéto nám nepatriace úseky.

S pozdravom
12. február 2021

Veronika

Dobrý deň, tento chodník na Kadnárovej nie je vôbec posypaný a to ani chodník, ktorý je oproti. Ako vidím problém bol už v minulosti nahlásený. Chodí tade veľké množstvo ľudí a vedie k bytovkám. Ďakujem za vyriešenie.
12. február 2021

Martin Uváček

Dnes to AII posolila až po Černockého.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania