Rozpadnutá cesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Dobrý deň chcel by som poprosit o opravu tejto cesty po celej dĺžke, nielen že nejde obísť ani jednen vytlk ale aj bezpečnosť v križovatke nie je tým pádom bezpečná. Ďakujem.

14. júl 2013

Jaroslav

Ospravedlňujem sa zlý nadpis, ktorý vznikol autokorekciou telefónu a taktiež že som to prehliadol pri opätovnej kontrole. V nadpise malo znieť "Rozpadnutá cesta"
19. júl 2013

Anonym

ale ved si to napisal dobre
19. august 2013

Jaroslav

Po mesiaci, som stále nedostal odpoveď od samosprávy a s cestou sa stále nič neudialo, podotýkam stav sa stále zhoršuje! Prosím o opravu tejto križovatky, lebo ak to pôjde takto ďalej, tak to už nebude cesta žiadnej triedy, len miesto kadiaľ sa budú snažiť prejsť auta bez toho aby sa nepoškodili, čo by bolo velice nepravdepodobné, keďže už teraz je ten stav cesty velice zlý!
19. august 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, Jaroslav, ďakujeme za upozornenie, Váš podnet znova preposielame na Magistrát. Prajeme príjemný deň.
19. apríl 2014

Jaroslav

Táto križovatka je stále v hroznom stave a naďalej sa rozpadáva, týmto opätovne žiadam o sfrezovanie vozovky a položenie novej vozovky. Ďakujem.
27. máj 2014

Marki

Konkretne ta jama z poslednej fotky z aprila 2014 je uz opravena, ale na zvysok cesty zjavne kaslu a to tade musi chodit aj autobus MHD...
27. máj 2014

Jaroslav

Ja som ich nie nadarmo žiadal aby položili vozovku nanovo, ale to sa tu nestane. Môžeme byť radi aspoň že zaplatali tu jamu a tlmiče na autách vydržia o mesiac dlhšie
29. november 2018

Jaroslav

Cesta uz je opravena.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania