Komunistické kvetináče Závadská pri akvaristike

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Jozef Mantavy 10. marca 2018

Chcem sa informovať prečo pred zavadskou 18 su stále tie komunistické kvetináče miesto ktorých by vznikli aspoň 3 parkovacie miesta. Uz niekolko rokov. V lete v nich aj tak nič nerastie skor som si všimol že mladý majitel akvaristiky si v nich pestuje porasty do akvarii . Rafinovane to zamaskoval zopár kvetmi aby sa nepovedalo. Tak sme sa trocha zasmiali. Uz tak je tu dost tazka situacia s parkovanim a tri nekupene miesta by urcite domacim pomohli. Podľa katastra tento pozemok patrí hl. Mestu tak by som vás chcel poprosiť o posúdenie pripadne postupenie ďalej nakoľko naozaj nevidím vyznam týchto osadenych komunistických prežitkov
Dakujem

11. marec 2018

Anonymný užívateľ

Urobil to svojvoľne ten majiteľ. Chce mať lepší výhľad na svoj shop.
12. marec 2018

Jaro.

Jozef, ty si kapitalistický trkvas.
12. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť Rača sa už v minulosti pokúšala odstrániť kvetináče a uvoľniť parkovacie miesta pre občanov, len priamo na mieste došlo k protestu tamojších obyvateľov.
Preto sme sa rozhodli vyzvať správcu tamojšieho bytového domu na úhradu za zaujatie verejného priestranstva.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
12. marec 2018

Ja

Teraz tie kvetinace su nakopene na jednom cca parkovacom mieste. cize sa uvolnili 2 cca miesta a jedno je stale zabrate, k tomu su dane tak ze trcia do cesty. Takze fasa rieseni :) ale aspon daco!
13. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

radi by sme pouzili kvetinace na blokovanie inej neparkovacej zony, spravi to pre nas RACAsdorf samosprava
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/48787/novohorska-blokovanie-vyjazdu-z-garazi
13. marec 2018

Odkaz pre starostu

Vážený užívateľ " U NAS TAKA OBYCAJ"

prosím o pridanie Vášho posledného komentáru alebo žiadosti k tomu podnetu, ku ktorému sa žiadosť vzťahuje aby bolo možné ho tlmočiť na príslušné oddelenie.

Ďakujem za pochopenie.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
13. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

uvadzam ze to je davno uvadzane/ anic sa nedeje... a co sa tyka zovialnej komunikacie uradu - odpoved pani mikl., tak by som na jej odpoved reagoval a ziadal o takto uvolneny kvetinac na realne miesto a .. nemyslim si ze tie beton klacky su akvaristiky ani mesta....preto je tento príspevok na mieste...volne kvetinace po uvelneni parkovacieho miesta pred akvaristikou by sa urcite pouzili na uvedenej ulici NOVOHORSKEJ...
13. marec 2018

Odkaz pre starostu

Vážený užívateľ " U NAS TAKA OBYCAJ",

komentáre, sú posielané administrátorom na príslušné oddelenia, samospráva ich po Vašom pridaní neobdrží automaticky. Váš posledný komentár posielať nebudem, nakoľko sa viaže k inému podnetu.
Ako som už uviedol, prosím o pridanie Vášho posledného komentáru alebo žiadosti k tomu podnetu, ku ktorému sa žiadosť vzťahuje aby bolo možné ho tlmočiť na príslušné oddelenie.

Ďakujem za pochopenie.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
13. marec 2018

Jozef Mantavy

Jaro neurazaj . Môže sa to považovať za trestný čin.. u nás taká obyčaj, príďte si ich zobrať radi sa ich zbavíme. Alebo asi ich treba datbuplne do cesty aby to niekto vyriešil mám taký pocit.
13. marec 2018

Jozef Mantavy

Nemôže ich teda mestská cast raca presunúť na druhú stranu bytového domu alebo pod ten podchod? To tu naozaj nemozete pomoct obycajnym ludom aby mali kde parkovať domáci keďže mimo BA tu zaberajú s novostavbami miesta aj pred našimi panelákmi?
14. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

som zvedavy ako to dopadne...akvaristu sa niekto opytal?..
14. marec 2018

Ja

Dali by sa tiez pouzit pred Billou aby zablokovali vjazd autam na prechod pre chodcov, kde bezne parkuju a s kocarom musim chodit po ceste... Ale suhlasim s tym ze tu nik nic uz negarantuje a nik nikomu nepomoze, treba sa odstahovat na Sibir kde je kopec miesta :D
14. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

ja by som vela betónových kvetinacov dal v piatok vecer okolo 19,00 na prijazd do BA od triblaviny...
17. marec 2018

Jozef Mantavy

Môžete osloviť samosprávu aby tie kvetináče presunula napriklad vedľa paneláku dopodchodu alebooproti na trávnik? Trčia do cesty

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania