Organizácia dopravy pri stavbe na Hudecovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Neriešený
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 21. marca 2018

Ocakavana vystavba novej bytovky "Karlove" na mieste stareho druzstva na Hudecovej ulici, prinesie pre jej okolitých susedov, skolku, bytovky, domy, park atd. pocas vystavby rusny, prasny, vibracny, blokujuci prejazd stavebných mechanizmov cez uzku cestu - nevhodnu na pretazene stavebne stroje, zrusenie parkovania na chodnikoch pocas stavby. Ocakavame od samospravy, aby kontrolovala situaciu, pripadne ulozila stavebnikovi vybudovat si vlastnu cestu (napr. popod most).

22. marec 2018

Luky Luky

No a je to tu!!!
ďalšia noclaháreň pre spoluobčanov z východu. Kde už budeme parkovať??? Na záchytnom parkovisku pod mostom Lafranconi???Zase to ide na úkor nás rodených Karlovešťanov. Spoluobčania z východu prídu v nedeľu, odstaví auto a už sa s ním nepohne. Aké rezidenčné parkovanie tu chce starostka presadiť? Jediné parkovanie čo by bolo dobré je, že mimo Bratislavské autá si budú musieť zakúpiť týždenný kupón na parkovanie za 150 EUR na týždeň. Potom sa nám Karlovešťanom bude dobre jazdiť a parkovať.
22. marec 2018

Karlovešťan

Nových bytov bude 39, parkovacích miest vznikne 53 (platených), takže situácia sa nijak drasticky meniť nebude. Inak mi ale príde absurdné že pre ľudí je tu prioritou č. 1 vždy parkovanie a nikdy nie verejná doprava :-/
23. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

prijazd 70 aut +- k tejto bytovke cez uzku cesticku robenu iba pre garaznikov a OLO auta.. nebude jednoduche pripojit , odbocovanim na hlavnu Janotovu, co stale pozadujeme urobit prechod pre chodcov.. dopravny inspektorat ignoruje... vo veci nasi podnetov a poziadaviek nekona a chce riesit iba prioritu k tejto bytovke.. co tu bude umelo implantovaana so sloganomv v SRDCI KARLOVKY.. ps pilotny projekt rezidencneho parkovania pocita aj s KE a SN parkovacími kartami .. neviem za kolko ju maju ale dostali ju...
23. marec 2018

Luky Luky

Karlovešťan,
ono je pekne, že tam bude vybudovaných 53 parkovacích miest na 39 bytov ale reálne koľko ľudí si kúpi to miesto? možno štvrtina nových vlastníkov ... ostatný budú parkovať kade dade ... si pozri ako sa napríklad parkuje na Janotovej, ledva tadial vedľa seba prejdu dve autá po dvojprúdovej komunikácii. Ďalej v dnešnej dobe ľudia nemajú jedno auto ale minimálne dve takže 39 x 2 = 78 áut a kde teda bude parkovať tých 25 áut pri predpoklade že sa predá všetkých 53 parkovacích miest??? Miesto budovania noclahární by mali budovať obyčajné parkoviská. A tak ako píše U NAS TAKA OBYCAJ má pravdu ... Karlova Ves nie je riešená na takú hustotu dopravy a už určite nie stará Karlovka.
23. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

perfecto, pokracujme!
23. marec 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

odpoved od Dopravno - inžinierske oddelenie

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave
Krajský dopravný Inšpektorát
Špitálska č. 14
812 28 Bratislava

http://www.bratislava.sk/zapisnice-o-upravach-cestnej-premavky-o-urceni-dopravneho-znacenia/d-11025443
05. apríl 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

kopec blata na prijazdovej ceste - Janotova ulica, smer MOLECOVA....
28. január 2021

Peter Sirotnak

LUKY LUKY pozdravujem Ta ako byvatel noclaharne ktory sa narodil na vychode slovenska Ty slovak dokonaly ;-) mne sa byva velmi dobre a Tebe ako v Tvojej hranatej kralikarni?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania